Έδιωξε τον πιο πιστό οπαδό ο Αστέρας

Έδιωξε τον πιο πιστό οπαδό ο Αστέρας

bet365

Έναν από τους πιο πιστούς οπαδούς αποφάσισε να «αποβάλει» η ομάδα του Αστέρα, καθώς αφαίρεσε το διαρκείας από έναν φίλαθλο για ανάρμοστη συμπεριφορά στον αγών με την Ίντερ Μπακού.

Σε μία ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, η οποία αποφάσισε να πάρει πίσω το εισιτήριο διαρκείας οπαδού, μετά από την ανάρμοστη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση με την Ίντερ Μπακού.

Συγκεκριμένα, σε μία χαμένη φάση του Αστέρα, ο οπαδός χτύπησε το χέρι του στα μπουθ, ενώ στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε όταν στις συστάσεις που του έγιναν από έναν άνδρα της ασφαλείας του γηπέδου απάντησε με πολύ άσχημο τρόπο.

Αυτό έκανε την διοίκηση των Αρκάδων και προσωπικά τον κ. Καϋμενάκη να πάρει την απόφαση να αφαιρέσει το διαρκείας από τον οπαδό και να του επιστρέψει το χρηματικό ποσό που είχε καταβάλει.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη στην Τρίπολη, καθώς ο συγκεκριμένος οπαδός ήταν ένας από τους πιο πιστούς του συλλόγου, όχι τώρα που είναι στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, αλλά από τότε που αγωνιζόταν στα «αλώνια» της Δ' Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οπαδός που εκδιώχθηκε μετράει πάνω από 270 παρουσίες σε αγώνες του συλλόγου, τόσο στην Τρίπολη, όσο και σε εκτός έδρας αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα