Ωραία ΑΕΚ

Ωραία ΑΕΚ

Gazzetta team
Ωραία ΑΕΚ

bet365

Απόλυτα πετυχημένο ήταν το τρίτο τεστ της ΑΕΚ επί αγγλικού εδάφους. Τα παιδιά του Βαγγέλη Βλάχου επικράτησαν της Ρέξαμ με 3-1 και σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στα φιλικά παιχνίδια.

Και όμως ο αγώνας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ΑΕΚ. Με την σέντρα η Ρέξαμ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μπράστον. Όπως ήταν λογικό το γκολ αυτό πάγωσε για λίγο τους παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου οι οποίοι για ένα τέταρτο περίπου έψαχνα τα πατηματά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 100%

Έτσι, μετά το 15ο λεπτό η Ένωση ήταν η μόνη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Κατοχή μπάλας, καλή κυκλοφορία και αυτοματισμούς στο παιχνίδι, έφεραν την Ένωση κοντά στο 1-1, αλλά τόσο οι προσπάθειες του Σταματή όσο και του Τσαμουρλίδη δεν έφεραν αποτέλεσμα. που την έχουν φέρει πολλές φορές

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε. Η ΑΕΚ ήταν η απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, αλλά τώρα ήταν και αποτελεσματική. Στο 51' ο Παπαδημητρίου που είχε μπει αλλαγή στην ανάπαυλα με ωραία καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Λαγού έκανε το 1-1.

Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη με την Ένωση να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση. Το παιχνίδι είχε μεταφερθεί στο μισό γήπεδο και οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου έψαχναν το δεύτερο γκολ, αλλά η απειρία τους μπροστά στο τέρμα της Ρέξαμ συντέλεσε στην απώλεια αρκετών ευκαιριών (Παυλής, Λαγός, Καλογέρης).

Τελικά η πίεση αυτή έφερε αποτέλεσμα έστω και στο τέλος. Συγκεκριμένα στο 80' ο Γροντής μετά από πάσα του Παυλή με τρομερό σκαφτό σουτ έκανε το 2-1. Παρά το γκολ η ΑΕΚ δεν κατέβασε ταχύτητα (ήταν και ο αντίπαλος αδύναμος) και αφού πρώτα στο 85' ο Νικολιάς σημάδεψε το δοκάρι, ήρθε ο Καλογέρης να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας, Τσαμουρλίδης, Γιάγκο, Ματεντζίδης (77' Αγκιρίμπα), Λαγός, Γκερέιρο (76' Νικολιάς), Ρίκκα, Φούντας (61' Καλογέρης), Κουρελλάς (46' Παπαδημητρίου), Σταματής (46' Παυλής)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα