Ντέμης: «Μαζί σου Θωμά»

Ντέμης: «Μαζί σου Θωμά»

Γιώργος Τσακίρης
Ντέμης: «Μαζί σου Θωμά»

bet365

Το gazzetta.gr ενημερώνει αποκλειστικά για την επικοινωνία μεταξύ Νικολαΐδη και Μαύρου, με τον πρώτο να στηρίζει τις θέσεις του Θ(ε)ωμά σχετικά με την παράδοση των μετοχών. Μιλάει και με Δημητρέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr πριν λίγη ώρα σε επικοινωνία μεταξύ του Ντέμη Νικολαΐδη και του Θωμά Μαύρου με τους δύο άνδρες να εστιάζουν την συζητήσή τους σε αυτά που είπε ο Θωμάς Μαύρος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Θωμά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, έχεις δίκιο στο αίτημά σου να παραδοθούν οι μετοχές από τους μετόχους προκειμένου να τις περάσουν στο κόσμο μέσω της λαϊκής βάσης», φέρεται να είπε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ στον Θωμά Μαύρο ο οποίος από την πλευρά του τον ευχαρίστησε λέγοντας του ότι είναι ικανοποιημένος για την στήριξή (και) στο συγκεκριμένο θέμα.

Κάνε εγγραφή στην sportingbet και πάρε μπόνους 100%

Μάλιστα, ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έμεινε στα... λόγια του κι εκμηστηρευτηκε του Θωμά Μαυρου ακόμα και για συμβολικούς λόγους για να φανερώσει την πρόθεσή του αυτή δλδ να τον στηρίξει, του είπε ότι υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό μετοχών που κατέχει και μπορεί να του το παραδώσει.

Μιλάει και με Δημητρέλο

Σύμφωνα με πληροφορίες με τον Ντέμη Νικολαΐδης επικοινώνησε από χθες ο Ανδρέας Δημητρελος και σήμερα θα έχει επικοινωνία μιας και ο πρόεδρος της ΠΑΕ του ζητησε να μιλήσουν. Από ώρα σε ώρα αναμένεται οι δύο άνδρες ειτε να συναντηθούν και να τα πουν κατ' ιδίαν είτε να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία. Σίγουρα ενα από τα θεματα που θα αναφερθεί ο Ανδρέας Δημητρέλος στον Ντέμη Νικολαΐδη είναι το ποσό των 400.000 ευρώ που αναζητεί η ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της στην Σούπερ Λιγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα