Αποχαιρέτησε ο Σταθάκης

Νίκος Τσιώκος
Αποχαιρέτησε ο Σταθάκης

bet365

Ο Σταύρος Σταθάκης βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στο Παραλίμνι.

Στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο θα αγωνιστεί ο Σταύρος Σταθάκης, ο οποίος έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης. Ο 22χρονος αμυντικός αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές της Σκόντα επέστρεψαν στις προπονήσεις, έπειτα από το χθεσινό ρεπό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης κοιλιακών, ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και προθέρμανση με μπάλα. Ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δίνει τις οδηγίες του. Τέλος, ο τεχνικός των ακριτών δεν έχει... πονοκεφάλους, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα