Αλλαγή ημέρας στο φιλικό ΠΑΣ-Κέρκυρα

Νίκος Τσιώκος
Αλλαγή ημέρας στο φιλικό ΠΑΣ-Κέρκυρα

bet365

Μια ημέρα νωρίτερα θα διεξαχθεί το φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με την Κέρκυρα πιθανότατα στο κεντρικό γήπεδο του Πανηπειρωτικού, ενώ οι δυο ομάδες έχουν συμφωνήσει και για δεύτερο φιλικό.

Για το προσεχές Σάββατο (4/7) ήταν προγραμματισμένο το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της Κέρκυρας στην πόλη των Ιωαννίνων. Ωστόσο, αυτό αποφασίστηκε να διεξαχθεί μια ημέρα νωρίτερα, δηλαδή την Παρασκευή (3/7).

Μάλιστα, το ματς πιθανότατα θα γίνει στο κεντρικό γήπεδο του Πανηπειρωτικού και όχι στους Ζωσιμάδες και θα έχει ώρα έναρξης 19:00. Τέλος, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τα Γιάννινα, οι δυο ομάδες έχουν συμφωνήσει να δώσουν και δεύτερο μεταξύ τους φιλικό στην Κέρκυρα τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, αλλά δίχως να έχει οριστεί η ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα