«Βάλτε λεφτά ή βουλώστε το»

«Βάλτε λεφτά ή βουλώστε το»

Gazzetta team
«Βάλτε λεφτά ή βουλώστε το»

bet365

Ο Θωμάς Μαύρος ήταν πυρ και μανία με τους μετόχους αναφέροντας πως ή να βάλουν λεφτά ή να το βουλώσουν και να πάνε στο καλό.

Χείμαρρος από την αρχή ο Θωμάς Μαύρος αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί με τους μετόχους. «Η θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις οι μέτοχοι, οι θα μπουν νέα πρόσωπα να σώσουν την ΑΕΚ. Αν βρουν λεφτά και σώσουν την ΑΕΚ, τότε όλα καλά, όλο λόγια είναι όλοι. Από πράξεις τίποτα. Δικός τους είναι το κατάστημα. Το παρελθόν τελείωσε. Αν υπήρχε λύση σωτηρίας δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Στηριζόμαστε στον κόσμο της ΑΕΚ».

«Έχουν το καράβι με τρύπες μεσοπέλαγα»
Στη συνέχεια και ζητώντας συγνώμη για τους τόνους της φωνής του ανέφερε: «Έχουν τα καράβι με τρύπες μεσοπέλαγα. Όλο λόγια είναι όλα στην πράξη κανένας. Αυτοί θέλουν μονά ζυγά δικά τους, να βάλουν μέλη στο ΔΣ. Φτιάξτε τον λογαριασμό σας και φεύγουμε όλοι. Το παρελθόν τελείωσε ό,τι κάνατε, κανατε. Δεν έχω προσωπικά, μιλάμε μόνο για την ΑΕΚ. Αν είχαν καλή προσφορά δεν θα ήμουν εγώ εδώ. Θα ήμουν σπίτι μου. Αυτοί τι θέλουν, είναι μπερδεμένοι. Γιατί θέλουν να είναι στην καρέκλα. Αν με κατηγορούσαν έτσι εμένα θα είχα φύγει πιο γρήγορα από τον Μπολτ. Τέλος ο κύβος ερρίφθη. Εγώ και ο κόσμος θα σώσουμε την ΑΕΚ».

Κάνε εγγραφή στην sportingbet και πάρε μπόνους 100%

Για το έργο του Ανδρέα Δημητρέλου: «Απλά όταν κάνεις μια γενικά αλλαγή πρέπει να τα αλλάξεις όλα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον Δημητρέλο. Ήρθαν και με βρήκαν στο μαγαζί μου και με ρώτησαν για το νέο ΔΣ. Εγώ θεωρώ απαράδεκτό να ξεκινήσω ένα ΔΣ με παλιό μέλη. Δεν είχα κανέναν λόγο λοιπόν να τους ρωτήσω αν θα πρέπει να βάλουν και αυτοί κάποιους μέσα».

«Βάζουν τρικλοποδίες»

«Έχω ενδειξεις για τρικλοποδιές αλλά δεν φοβάμαι κανένα. Όταν έχεις ειλικρίνια δεν φοβάσαι. Με απόλυτη αγάπη προς την ομάδα μου ήρθα παρατώντας τα πάντα. Τι να μου κάνουν. Να ξέρουν ότι όταν μάθω και πάρω τα ινία όσοι μου έβαλαν τρικλοποδιές τελειώνουν όποιοι κι αν είναι».

Για την ανταπόκριση του κόσμου: «Δεν είναι η αναμενόμενη γιατί ο κόσμος περιμένει να κάνει τη δική του κίνηση. Τώρα χτυπάω την πόρτα αν μου την ανοίξουν μπήκα».

Για τα έξι μέλη για το νέο ΔΣ: «Δεν με ενδιαφέρουν οι τίτλοι τόνισε σε ερώτηση για το αν θα είναι πρόεδρος. Θα είμαι στο ποδοσφαιρικό κομμάτι αποκλειστικά. Αυτό γνωρίζω, αυτό αγαπώ. Έχουμε μια νέα ομάδα και χρειάζονται κάποιους δίπλα τους».

«Στόχος η λαϊκή βάση»

«Σκοπός μας σε κάποιο βάθος του χρόνου η λαϊκή βάση. Αυτός είναι ο σκόπός μας να είναι ο κόσμος ο μεγαλομέτοχος. Η ΑΕΚ στον λαό μας ώστε να υπάρχει αγάπη, ειλικρίνεια. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Γιάννης Βούρος και ζήτησε εκ νέου δεσμεύσεις από τους μετόχους για να γίνει το νέο ΔΣ.
Μου είπαν ότι αν πάω εγώ το σκάφος στα βράχια θα το χρεωθείς. Εγώ μπαίνω για να το σώσω, εσύ τι κάνεις. Το έχεις παρατήσει και έχεις φύγει. Μπορούμε να λύσουμε το οικονομικό, να φτιάξουμε το γήπεδο μας; Δεν μπορώ να συνεργαστώ με ανθρώπους που έφτασαν την ΑΕΚ εδώ».

Για τους μετόχους: «Δεν με νοιάζει ποιος έχει δίκιο, εμένα με νοιάζει μόνο η ΑΕΚ».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Ντέμη: «Με τον Ντέμη μιλήσαμε στην αρχή και από τότε δεν έχουμε μιλήσει. Αν έχει κάτι αυτός πρέπει να πάρει όπως θα το έκανα και εγώ».

Για τα διαρκείας και το κόσμο: «Όταν μπήκα τα διαρκείας ήταν 2.000 και τώρα είναι 8.000. Ο κόσμος λοιπόν με βοήθησε και βοήθησα και εγώ. Πληρώσαμε έτσι τους υπαλλήλους. Αν ξεφύγω από την κατάσταση που απλά περιφέρομαι στα Σπάτα χωρίς θεσμικό ρόλο πιστεύω ότι ο κόσμος θα δώσει. Μου το λένε και το πιστεύω. Μόνο ο κόσμος μπορεί, έχουμε έσοδα μηδέν. Αυτό μπορώ να κάνω, πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε μόνοι μας. Εγώ είμαι με τον κόσμο. Αν εγώ φύγω μένει ο κόσμος και αυτοί θα έχουν να κάνουν με τον κόσμο».

Για το αγωνισιτκό κομμάτι: «Η ΑΕΚ έχει ταλέντο αλλά χρειάζεται 2-3 παίκτες και έχει πολύ καλά στοιχεία. Έτσι όπως είναι ήδη πιο κινητική. Είδαμε πάρα πολύ ωραία πράγματα. Η ομάδα θα πάει καλά ο ΑΕΚτζής θα είναι περήφανος. Παίξαμε δύο παιχνίδια σε δύο μέρες και αυτό επηρεάζει. Παρ ολα αυτά το δεύτερο μέρος η Μπλάκμπερν δεν υπήρχε. Πως να μην αγκαλιάσουμε αυτά τα παιδια; Χρειάζεται μόνο υπομονή 2-3 μήνες».


Το μήνυμα του Μάντζιου
«Κύριε Θωμά δεν θα έρθω στο ραντεβού μας σήμερα. Ο Βαγγέλης θα πάει στο εξωτερικό τελικά. Σίγουρα έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί και από τις δύο πλευρές ειδικά με τη δημοσίευση του συμβολαίου», το μήνυμα του μάνατζερ του Βαγγέλη Μάντζιου.

Για το αν θα ασχοληθεί εκ νέου όταν θα βγει το νέο ΔΣ: «Γιατί να έρθω δεν έχω θεσμικό ρόλο. Σημασία είναι να έρχεσαι να λες αυτό θα γίνει και να γίνεται. Ποτέ δεν έριξε λευκή πετσέρα, είμαι μαχητής και πολεμιστής. Αν μπορώ να κουνήσω και ένα δαχτυλάκι θα το κάνω για να νικήσω. Η κατάσταση όμως είναι τραγική. Το ένα έρχεται μετά το άλλο και δεν σε αφήνουν να ηρεμήσει. Πολλά τα προβλήματα και μεγάλη η μουρμούρα. Ποτέ δεν μπόρεσα να το κατονήσω αυτό. Η πρόταση μου ήταν συγκεκριμένη αλλά τελικά μπήκα και για τα διαρκείας και έτσι μπήκαν και τα άλλα τα παιδιά. Ήταν όλα πρόχειρα. Στην κρίση των συνεργατών μου είναι να θα παραμείνουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα