Θέλει Βερόν ο Αναστόπουλος

Θέλει Βερόν ο Αναστόπουλος

Νίκος Τσιώκος
Θέλει Βερόν ο Αναστόπουλος

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος επιθυμεί την παραμονή και τους Ματίας Βερόν στον ΟΦΗ, έπειτα από αυτή του Μίρνες Σίσιτς, και οι κρητικοί τηρούν στάση αναμονής στην υπόθεσή του.

Σε τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις παικτών άνω των 24 ετών έχει το δικαίωμα να προχωρήσει ο ΟΦΗ, αφού δεν έλαβε την αδειοδότηση και σύμφωνα με όσα αποφάσισε η Σούπερ Λιγκ. Μια εξ' αυτών έχει γίνει, καθώς ο Μίρνες Σίσιτς έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με το σύλλογο.

Ωστόσο, ο Νίκος Αναστόπουλος επιθυμεί να παραμείνει και ο Ματίας Βερόν. Ο τεχνικός των κρητικών εκτιμά το χαρακτήρα του και γι' αυτό το λόγο στην ομάδα του Ηρακλείου τηρούν στάση αναμονής στην υπόθεσή του 31χρονου κεντρικού μέσου, τη στιγμή που προσπαθούν να τον... ψήσουν για να ανανεώσει.

Έτσι, όταν ο «Αναστό» αποφασίσει ότι οι Ομιλίτες θα πορευτούν με τερματοφύλακα ή επιθετικό δίχως να καλυφθεί η δεύτερη από τις τρεις θέσεις, τότε θα ανάψει και το «πράσινο φως» για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βερόν.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα