Πρόεδρος και τυπικά ο Μώραλης

Πρόεδρος και τυπικά ο Μώραλης

bet365

Ο Γιάννης Μώραλης είναι ο νέος πρόεδρος της Super League και τρίτος από πλευράς του Ολυμπιακού τα τελευταία έξι χρόνια. Δεν τον στήριξαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Κάτι που αναμενόταν ολοκληρώθηκε και τυπικά, αφού ο νέος πρόεδρος της Super League είναι ο Γιάννης Μώραλης καθώς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού με 13 ναι έγινε ο ισχυρός άνδρας της λίγκας με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να δηλώνουν απών παρότι ήταν στη συνεδρίαση, ενώ έλειπαν ο Ατρόμητος και η Δόξα Δράμας.

Ο Γιάννης Μώραλης είναι ο τρίτος πρόεδρος της Super League που προέρχεται από τον Ολυμπιακό στα έξι χρόνια που υπάρχει η Super League.

Για πέμπτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, αναδείχθηκε αναπληρωτής πρόεδρος, ο Γιώργος Μποροβήλος με 14 ναι (απών δήλωσε ο Παναθηναϊκός, ενώ έλειπαν ο Ατρόμητος και η Δόξα Δράμας).

Αναλυτικά οι αποφάσεις

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

1) Επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος «Super League-ΟΠΑΠ 2011-2012» (θέσεις 12-16) από όλες τις ΠΑΕ, πλην Εργοτέλη και Παναιτωλικού. Σημειώνεται οτι η Super League θα σεβαστεί τυχόν αποφάσεις αρμοδίων οργάνων επί εκκρεμών προσφυγών που θα επιφέρουν τυχόν διαφοροποιήσεις στον επικυρωθέντα πίνακα.

2) Βεβαιώθηκε η συμμετοχή των ΠΑΕ Βέροια, Πανθρακικός, Πλατανιάς στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

3) Πρόεδρος της Super League εξελέγη ο κ. Γ.Μώραλης και αναπληρωτής πρόεδρος ο κ. Γ.Μποροβήλος.

Σημειώνεται ότι στην έναρξη της συνεδρίασης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Απόστολου Παπουτσάκη και του Τζόνυ Βεκρή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα