Τα νέα δεδομένα για «Σάλπι»

Τα νέα δεδομένα για «Σάλπι»

Gazzetta team
Τα νέα δεδομένα για «Σάλπι»

bet365

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει τη λύση για να συνεχίσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην ομάδα, ωστόσο υπάρχει σημαντική διαφορά και ο χρόνος... πιέζει!

Οι δύο πλευρές ήταν αισιόδοξες για συμφωνία με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία και με το ενδιαφέρον της Φορτούνα να βρίσκεται στην επικαιρότητα, αυτό που έβγαινε προς τα έξω από την πλευρά του παίκτη ήταν ότι ναι μεν τον ενδιαφέρει η προοπτική της Μπουντεσλίγκα, αλλά από την άλλη δεν είχε κανένα πρόβλημα να μείνει στον ΠΑΟΚ.

Όταν όμως η συζήτηση έγινε πιο... ουσιαστική, έκαναν την εμφάνισή τους και τα πρώτα εμπόδια. Το βασικό θέμα είναι τα οφειλόμενα στον παίκτη από την προηγούμενη χρονιά, τα οποία φτάνουν τις 900.000 και ο παίκτης θέλει να βεβαιωθεί ότι κάποια στιγμή θα τα πάρει!

Όπως αναφέρει η SportDay, ο Βρύζας είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον «Σάλπι», παρουσιάζοντάς του ένα πλάνο πληρωμής. Υπάρχει όμως πρόβλημα και στις διαπραγματεύσεις για τα νέα ποσά. Η αρχική σκέψη για πρόταση τα 1.6 εκατομμύρια που έχουν συμφωνηθεί για την τις χρονιές 2012-13 και 2013-14 να «απλωθούν» σε τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, με τα νέα δεδομένα η ΠΑΕ φέρεται να του προσφέρει τριετή συνεργασία με 550.000 ευρώ το χρόνο.

Ο παίκτης δεν δείχνει διατεθειμένος να πέσει κάτω από τις 600.000, ενώ επιθυμεί και τετραετές συμβόλαιο, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με το σίριαλ να συνεχίζεται!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα