Η λίστα του Βλάχου

Η λίστα του Βλάχου

Gazzetta team
Η λίστα του Βλάχου

bet365

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Τσέστερ, ενώ ο Βαγγέλης Βλάχος αναμένεται να ανακοινώσει τους 23 που θα ακολουθήσουν την αποστολή. Εκτός ο Κοντοές και οι προσθήκες.

Το πρωί της Τετάρτης θα ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που την Πέμπτη θα αναχωρήσουν για το Τσέστερ της Αγγλίας. Εκεί η Ένωση αναμένεται να δώσει τέσσερα φιλικά ματς (Μπλάκμπερν, Πρέστον, Νοτς Κάουντι και Έβερτον) και θα προετοιμαστεί μέχρι και τις 7 Αυγούστου για την νέα σεζόν.

Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Βλάχος, δείχνει να έχει αποφασίσει στην 23άδα που θα έχει μαζί του. Το ερωτηματικό παραμένει στην περίπτωση του Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος εκτός απροόπτου θα μείνει στην Αθήνα για την αποθεραπεία του και όταν είναι έτοιμος αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή στην Αγγλία.

Από εκεί και πέρα, ο Βλάχος περιμένει πως θα καταφέρει να έχει μαζί του και κάποιες προσθήκες, όπως τον Βαγγέλη Μάντζιο αν καταφέρει να τα βρει με την ΑΕΚ, αλλά και τουλάχιστον δύο νέες προσθήκες από παίκτες που θα αποκτηθούν στο «Νησί».

Η λίστα δείχνει να έχει 23 ονόματα, και οι υπόλοιποι δεν βρίσκονται στις πρώτες επιλογές του είτε θα πάνε στην δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ, είτε θα δοθούν δανεικοί, είτε θα συζητηθεί η λύση του συμβολαίου τους με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η λίστα με τα ονόματα που θα ανακοινώσει ο Βλάχος αναμένεται – εκτός απροόπτου - να είναι η ακόλουθη:

Κωνσταντόπουλος
Αραμπατζής
Μοσχονάς
Καράμπελας
Τσαμουρλίδης
Αρκούδας
Βαλ.Βλάχος
Γιάγκο
Μπουγαΐδης
Καλογερής
Ρίκκα
Κοτσαρίδης
Φούντας
Τομαράς
Νικολιάς
Παπαδημητρίου
Γροντής
Λαγός
Γκερέιρο
Παυλής
Τσίτας
Σιαλμάς
Σταματής

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα