Πάντος: «Πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών»

Πάντος: «Πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών»

bet365

Ως ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα χαρακτήρισε αυτό της ερχόμενης σεζόν ο Τάσος Πάντος, καθώς τα οικονομικά προβλήματα δημιουργούν νέα δεδομένα και συνθήκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ηπειρωτικός Αγώνας»

Τάσο, μίλησέ μας για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα…

«Έχουμε πολλά νέα παιδιά φέτος στην ομάδα που είναι όλοι τους εξαίρετοι χαρακτήρες. Κατά τα άλλα, κάθε προετοιμασία είναι κουραστική και αυτό είναι φυσιολογικό. Δουλεύουμε οργανωμένα για να βγάλουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο και να γίνουμε μια ομάδα με δύναμη και ποιότητα».

Συμφωνείς γι’ αυτό που λέμε ότι θα έχουμε ένα πρωτάθλημα «ειδικών συνθηκών»;

«Ναι σωστά το λέτε, θα είναι πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών. Ειλικρινά αδυνατώ να κάνω κάποια πρόβλεψη, γιατί υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν παίκτες, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, υπάρχουν ομάδες που δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές και δεν μπορεί να ξέρει κανείς, πως θα παρουσιαστούν οι άλλες ομάδες. Το θέμα είναι εμείς να είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη για να πατήσουμε δυνατά στα πόδια μας και να μη έχουμε ανάγκη κανένα».

Τι πρέπει να προσέξει περισσότερο ο ΠΑΣ;

«Επειδή υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, θα πρέπει να τους ετοιμάσουμε ψυχολογικά και στα δύσκολα, που πάντα υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, να φανούμε δυνατοί και να μη λυγίσουμε. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο, που όπως είπε η διοίκηση και ο προπονητής, θα είναι η παραμονή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα