Τον σώζει πάλι ο Σισέ

Τον σώζει πάλι ο Σισέ

Gazzetta team
Τον σώζει πάλι ο Σισέ

bet365

Φουλάρει για την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός, που με τα χρήματα του Σισέ προσθέτει στο ταμείο του άλλα 1,5 εκ. ευρώ, και οι πράσινοι ευελπιστούν να έχουν συγκεντρώσει στην ΠΑΕ σχεδόν 4,2 εκ. ευρώ μέχρι την Δευτέρα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περίπου 1,6 εκ. ευρώ, μαζί με άλλους επιχειρηματίες, ενώ εκκρεμεί και μια εγγυητική ύψους 1,1 εκ. ευρώ, η οποία έχει κατατεθεί στην Πειραιώς για την ΕΕΑ. Σε αυτά αναμένεται να προστεθούν άλλα 1,5 εκ. ευρώ από μία δόση της Λάτσιο προς τον Παναθηναϊκό, από την μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, οι Ιταλοί οφείλουν να καταθέσουν αυτό το ποσό στην ΠΑΕ τέλος Ιουνίου, όμως ο Αλαφούζος έχει έρθει σε συνεννόηση με την τράπεζα και θα προεισπράξει τα χρήματα αυτά τη Δευτέρα. Ακολούθως, όταν η Λάτσιο βάλει τα χρήματα στο τέλος του επόμενου μήνα, η τράπεζα θα εισπράξει και θα κρατήσει το ποσό.

Έτσι προκύπτουν 4,2 εκ. ευρώ τα οποια θα χρησιμοποιηθούν για να μπορέσει το Τριφύλλι να πληρώσει παίκτες και ομάδες μέχρι το τέλος του 2011, και να πάρει την αδειοδότηση. Βέβαια, από τα αυτά τα χρήματα θα πρέπει να μπουν και περίπου 2 εκ. ευρώ στην εφορία, ωστόσο δεν είναι απαραίτητα για την αδειοδότηση και εκείνο που προέχει είναι να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα