Ιταλικά μάτια σε Καπίνο, Μαυρία

Ιταλικά μάτια σε Καπίνο, Μαυρία

Ιταλικά μάτια σε Καπίνο, Μαυρία

bet365

Οι δύο νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού, Στέφανος Καπίνο και Χάρης Μαυρίας έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του Καμπιονάτο όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ, Ουλίσε Σαβίνι!

Αναλυτικά όσα είπα ο μάνατζερ, Ουλίσε Σαβίνι (συνεργάζεται με τον Έλληνα εκπρόσωπο του 18χρονου μέσου) στο «tuttomercatoweb.com»:

Για τον Χάρη Μαυρία: «Είναι ένας ακραίος μεσοεπιθετικός, που συνδυάζει την τεχνική και την τακτική και είναι ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης».

Για το ότι έχει παίξει και στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Ναι. Επαιξε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2010 κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν. Και συνέχεια στο πρωτάθλημα έκανε περίπου 10 συμμετοχές, ενώ είναι το αστέρι της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού και της U-19 της Ελλάδας».

Για το ποιες ομάδες τον παρακολουθούν: «Τον παρακολουθούν η Πάρμα, η Τορίνο και η Πεσκάρα».

Για τον Στέφανο Καπίνο: «Αυτό είναι ένα παιδί για το οποίο θα μιλήσουμε πολύ στο μέλλον. Είναι ένας από τους καλύτερους νέους κι ελπιδοφόρους παίκτες σ' όλη την Ευρώπη. Τους τελευταίους 6 μήνες, έγινε βασικός στον Παναθηναϊκό, έκανε ντεμπούτο στην εθνική Ελλάδος και τον παρακολουθούν αρκετοί αρκετοί μεγάλοι σύλλογοι».

Για το ποιες ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του: «Η Ρόμα, η Σαμπντόρια, η Φιορεντίνα και η Νάπολι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα