Γκαρσία: «Πόλεμο για μια ακόμα χρονιά»

Γκαρσία: «Πόλεμο για μια ακόμα χρονιά»

Gazzetta team
Γκαρσία: «Πόλεμο για μια ακόμα χρονιά»

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του και τόνισε ότι είναι χαρούμενος που θα... πολεμήσει με όλους για μια ακόμα χρονιά!

«Το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθω πολύ καλά και θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Εδώ είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος», τόνισε ο δυναμικός αμυντικός μέσος στη Metrosport για να προσθέσει:

«Συμφωνήσαμε με την ομάδα να συνεργαστούμε έναν ακόμη χρόνο και πιστεύω ότι όλα είναι καλά. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που θα δώσω... πόλεμο με όλους για μια ακόμη χρονιά».

Όσον αφορά την πορεία του στον δικέφαλο, η οποία επεκτείνεται, είπε: «Σημαίνει πάρα πολλά για μένα αυτό. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα ήμουν τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Αυτό που μπορώ να πω τώρα είναι ότι έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και θα μπορώ να δώσω ό,τι καλύτερο από τον εαυτό μου, για την ομάδα.

Και φυσικά, να προσπαθήσουμε όλοι να πετύχουμε πράγματα που δεν κατορθώσαμε στη σεζόν που τελείωσε. Κάποια στιγμή, κάποια μέρα, θα πρέπει να γυρίσει ο τροχός».

Για την απόφαση ανανέωσής του, υποστήριξε: «Ήταν πολύ εύκολη απόφαση. Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Για αυτό και δεν χρειάστηκαν περισσότερα από πέντε λεπτά για να πάρω την τελική μου απόφαση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα