Δύο... έξτρα αγκάθια!

Δύο... έξτρα αγκάθια!

Δύο... έξτρα αγκάθια!

bet365

Ο Παναθηναϊκός στην... εντατική για την αδειοδότηση και τα δυο νέα αγκάθια κάνουν δυσκολότερο το έργο του. Δεκτές από FIFA οι προσφυγές των Φερνάντες, Μπιάρσμιρ!

«Είμαστε ακόμα στην εντατική αλλά ελπίζουμε ότι θα μας βγάλουν τα σωληνάκι τις επόμενες ημέρες» τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος για το θέμα της αδειοδότησης, ωστόσο τα προβλήματα για το «τριφύλλι» ξεφυτρώνουν σαν... μανιτάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο έξτρα αγκάθια κάνουν ακόμα δυσκολότερο το έργο του «τριφυλλιού» και τα κακά μαντάτα έρχονται από την FIFA!

Ένα παλιό κεφάλαιο της ομάδας, ο Ντάνι Φερνάντες... επιστρέφει και μάλιστα η περίπτωση του παρουσιάζει πολλές δυσκολίες. Ειδικότερα, τόσο η δική του προσφυγή όσο και του Ματίας Μπιέρσμιρ έγιναν δεκτές από την Παγκόσμια Ομοσπονδία η οποία πλέον τις εξετάζει και σύντομα θα αποφασίσει, χωρίς πάντως τα μηνύματα να μοιάζουν τόσο αισιόδοξα.

Στην περίπτωση του Πορτογάλου, ο Παναθηναϊκός χρωστά ένα σεβαστό ποσό (ένα μικρότερο και ο Πανσερρραϊκός), το οποίο πάντως η πλευρά του παίκτη είναι διατεθειμένη να συζητήσει και αν βρεθεί η χρυσή τομή να αποσύρει αμέσως την προσφυγή. Ο χρόνος πάντως πιέζει τον Παναθηναϊκό και σίγουρα το έργο των ιθυνόντων έχει δυσκολέψει αρκετά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα