Ξεκαθαρίζει για «Κάνιο» και Μέλμπεργκ

Ξεκαθαρίζει για «Κάνιο» και Μέλμπεργκ

Ξεκαθαρίζει για «Κάνιο» και Μέλμπεργκ

bet365

Θέμα ημερών είναι η δρομολόγηση των τελικών εξελίξεων στις υποθέσεις των ανανεώσεων των συμβολαίων των Αριέλ Ιμπαγάσα και Όλαφ Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί τελικά το τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις των Ιμπαγάσα και Μέλμπεργκ στο λιμάνι. Για τον πρώτο υπήρξε η πληροφορία πως ο εκπρόσωπός του, Αλεχάντρο Καμάνιο, θα έχει την Πέμπτη συνάντηση με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όμως δεν είναι βέβαιο ότι οι δύο πλευρές θα τα πουν εκείνη την ημέρα. Υπάρχει το ενδεχόμενο το ραντεβού να γίνει εντός των προσεχών ημερών καθώς ο Ιμπαγάσα θα παραμείνει στην Ελλάδα έως την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά στον Μέλμπεργκ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σουηδός περιμένει κάτι από την Αγγλία (σ.σ. μία προσφορά από την Έβερτον). Η νεότερη ενημέρωνει αναφέρει ότι ο μάνατζερ του διεθνούς στόπερ θα έχει συζήτηση με την διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας την Παρασκευή. Και για τους δύο πάντως ισχύει ότι έχουμε γράψει και παλαιότερα: πως συνεχίζουν να είναι πιο κοντά στο να μείνουν παρά στο ν' αποχωρήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα