Βάζει 3,5 εκατ. και αποκτά το 18%!

Βάζει 3,5 εκατ. και αποκτά το 18%!

Βάζει 3,5 εκατ. και αποκτά το 18%!

bet365

Μπορεί ο Μπαϊρακτάρης να μην θυμάται το όνομα του δικηγόρου του (!!!) αλλά όπως συμφώνησε με την ΠΑΕ ΑΕΚ θα δώσει (όπως είπε) αύριο τα 3,5 εκατ. ευρώ και θα πάρει το 18%!

O Στάθης Μπαϊρακτάρης που βρέθηκε το πρωί στα Σπάτα και συμμετείχε στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ στη διάρκεια της οποίας τόνισε πως θέλει να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρείας βάζοντας 30 εκατ. ευρώ ανέβηκε πριν λίγη ώρα στα Σπάτα προκειμένου να συμμετάσχει στο βραδινό διοικητικό συμβούλιο και να μεταφέρει την υποτιθέμενη πρόταση αγοράς της εταιρείας.

Οι πρώτες πληροφορίες από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρουν πως ο υποψήφιος αγοραστής ζήτησε από τα μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης να του παραδώσουν το 51% της εταιρείας αντί 3,5 εκατ. ευρώ... Κοινώς υποτίθεται πως θα βάλει 26,5 εκατ. ευρώ λιγότερα από όσα έχει πει ότι θα διαθέσει για την ΑΕΚ και δεν θα δούμε μάλλον 3 παικταράδες όπως τουλάχιστον υποσχέθηκε ο ίδιος το πρωί στη διάρκεια της Γ.Σ.

Εννοείται πως η πρότασή του προκάλεσε γέλιο αρχικά και εκνευρισμό έπειτα στους ανθρώπους της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ετσι αναθεώρησε... Ο Μπαϊρακτάρης λοιπόν δεσμεύθηκε να βάλει αύριο τα 3,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ και να πάρει ποσοστό της τάξης του 18% και έπειτα από ένα μήνα θα... σπρώξει άλλα δέκα εκατ. ευρώ για να αποκτήσει το 51%... Αύριο το πρωί αναμένεται να γίνει η επικοινωνία μεταξύ των δικηγόρων των δυο πλευρών για να γίνει η κατάθεση των 3,5 εκατ. ευρώ σύμφωνα τουλάχιστον με όσα συμφώνησαν οι δυο πλευρές. Στα Σπάτα πάντως (και όχι μόνο) δεν περιμένουν... φως και απλά έκαναν την κουβέντα ως (υποτίθεται πως) όφειλαν σκεπτόμενοι μία στο εκατομμύριο να λέει αλήθεια θα πάρει ανάσα η ΑΕΚ.

Σ' αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ένα σημαντικό παρασκήνιο που αφορά τον υποψήφιο αγοραστή... Οταν ζητήθηκε από τον Μπαϊρακτάρη (από τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ) το όνομα του δικηγόρου του για να μπορέσουν να μιλήσουν για κάποια νομικά ζητήματα απάντησε λέγοντας: «Εεε, τώρα δεν θυμάμαι πως τον λένε»!!! Δεν θυμάται το όνομα του δικηγόρου του. Απίθανα και απίστευτα πράγματα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα