Αποθεώνει Κάρολ ο Ο' Νιλ

Αποθεώνει Κάρολ ο Ο' Νιλ

Αποθεώνει Κάρολ ο Ο' Νιλ

bet365

Για την ανέλιξη της καριέρας του Ρόι Κάρολ με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο εκλέκτορας της Βορείου Ιρλανδίας Μάικλ Ο' Νιλ με αφορμή την κλήση του πολύπειρου τερματοφύλακα στο αντιπροσωεπυτικό συγκρότημα της χώρας του.

Με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την αξία του Ρόι Κάρολ μίλησε ο Μάικλ Ο' Νιλ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βορείου Ιρλανδίας που επανέφερε τον έμπειρο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μετά από απουσία έξι ετών αναφέρθηκε στις ικανότητες του 35χρονου πορτιέρο, αλλά και τον υψηλό συναγωνισμό που υπάρχει κάτω από τα δοκάρια της Βορείου Ιρλανδίας:

«Ο Ρόι θα είχε κληθεί για τον αγώνα με τη Νορβηγία, αλλά η ομάδα του έπαιζε Κυριακή και ήταν δύσκολο προφανώς να τον αποσπάσουμε. Αποφασίσαμε σε αυτό το σημείο να το αφήσουμε έως τούτο το παιχνίδι. Βρισκόταν στην Αυστραλία με την ομάδα του και θα ενσωματωθεί.

Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ήταν σπουδαία. Αποτελεί μεγάλη ευκαιρία αυτή τη στιγμή στην καριέρα του. Έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τον οποίο κέρδισε και σκοπεύει να είναι το Νο1 την επόμενη σεζόν. Τώρα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός», ήταν τα λόγια του Ο' Νιλ για τον Κάρολ, που όπως πολλοί άλλοι, έτσι και αυτός ήρθε στον Ολυμπιακό για να του ανοίξει η πόρτα της Εθνικής του ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα