H EΠΟ χαρίζει πρόστιμα στις ομάδες!

Gazzetta team
H EΠΟ χαρίζει πρόστιμα στις ομάδες!

bet365

Το χατήρι της Σούπερ Λίγκας έκανε η ΕΠΟ και αποφάσισε να «κουρέψει» τα πρόστιμα των ομάδων για τα επεισόδια κατά 20% ενώ κάνει πιο χαλαρές τις διατάξεις για τα εκτεταμένα επεισόδια!

Τη στιγμή που τα κρούσματα της βίας είναι καθημερινά και απειλείται η ζωή των αθλητών, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία χαρίζεται στην Σούπερ Λίγκα! Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ που έγινε το απόγευμα της Τρίτης, αποφασίστηκε να γίνει δεκτή η εισήγηση της Σούπερ Λίγκας για τη μείωση κατά 20% των προστίμων για τα επεισόδια, αφού τα χρήματα που πληρώνουν οι ομάδες θεωρούνται πολλά.

Επίσης, αποφασίστηκε και εγκρίθηκε από την ΕΠΟ η πρόταση του συνεταιρισμού των επαγγελματικών ομάδων για... χαλάρωση των διατάξεων για τα εκτεταμένα επεισόδια. Πλέον, για να θεωρηθούν τα επεισόδια εκτεταμένα θα πρέπει να έχουν γίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στις εξέδρες ή τα αποδυτήρια και όχι στον περιβάλλοντα χώρο ή το πάρκινγκ, να έχουν εμπλακεί πολλά άτομα και να υπάρχει τραυματισμός.

Αντιθέτως δεν έγινε δεκτή η εισήγηση της Σούπερ Λίγκας για κατάργηση του θεσμού του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, ίσως επειδή του έχουν κόψει πολλές από τις αρμοδιότητες του. Ο... αποκεφαλισμός του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα θα ξανασυζητηθεί μετά τις εκλογές της ΕΠΟ που θα γίνουν τον Οκτώβριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα