Κατάσχεση των τηλεοπτικών της ΑΕΚ

Κατάσχεση των τηλεοπτικών της ΑΕΚ

Κατάσχεση των τηλεοπτικών της ΑΕΚ

bet365

Η Εφορία απέστειλε έγγραφο στην SuperLeague με το οποίο ζητά να κατασχεθούν τα έσοδα της ΑΕΚ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν. Δεν ανησυχούν στην ΑΕΚ γιατί τα έχουν «υποσχεθεί» αλλού!

Η οικονομική καταστροφή συνεχίζεται στην ΑΕΚ, και μετά την άρνηση της αδειοδότησης και η Εφορία «χτυπά» ζητώντας να κατασχέσει τα έσοδα της ΠΑΕ ΑΕΚ που προβλέπονται από το τηλεοπτικό συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, ώστε να καλυφθεί το χρέος των 13,5 εκ. ευρώ.

Το έγγραφο που έστειλε η Εφορία στην SuperLeague κοινοποιήθηκε στην Ένωση, όμως οι κιτρινόμαυροι λένε πως δεν ανησυχούν αφού η αντίδραση της Εφορίας αφορούσε σε δύο δόσεις ρυθμισμένων χρεών συνολικού ποσού 1,2 εκ. ευρώ, τα οποία η ΠΑΕ δεν κατέβαλλε ως όφειλε.

Επιπλέον, στην ΑΕΚ λένε πως τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης περιόδου επίσης δεν της ανήκουν, αφού είναι δεσμευμένα ως εγγύηση για το δάνειο από τον Άραβα Αλ Σουνταϊρί...

Η οικονομική κατρακύλα πάντως συνεχίζεται και στην Ένωση λένε πως θα προσπαθήσουν τις επόμενες μέρες να έρθουν και πάλι σε επαφή με την Εφορία και να ζητήσουν νέο διακανονισμό, αφού σε κάθε περίπτωση το χρέος παραμένει και το ποσό είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα