Έπεσαν υπογραφές, γύρισε σελίδα!

Έπεσαν υπογραφές, γύρισε σελίδα!

Gazzetta team
Έπεσαν υπογραφές, γύρισε σελίδα!

bet365

Στα χέρια του ''Σωματείου'' του Γιάννη Αλαφούζου περνά το πλειοψηφικό πάκετο των μετοχών του Παναθηναϊκού μετά την σημερινή μεταβίβαση. Συμφωνία για ΓΗΠΕΛ και... δωρεάν Παιανία!

Με την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου, το οποίο διήρκεσε περίπου δύο ώρες και είκοσι λεπτά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αποκαλύπτοντας πως έπεσαν υπογραφές ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Γιάννη Αλαφούζο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γόντικα έχουν ως εξής:

«Η είδηση της ημέρας είναι πως υπεγράφη η συμφωνία μεταβίβασης μετοχών που υπάρχει όρος και για την ΓΗΠΕΛ. Υπάρχει και μια συμφωνία για την παραχώρηση της Παιανίας χωρίς χρέωση στον Παναθηναϊκό. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση της αδειοδότησης. Κάπου εκεί θα σταματήσω εγώ. Η προσπάθεια συνεχίζεται» ήταν το σχόλιο του προέδρου των «πρασίνων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα