Αρνητική εισήγηση για Αρη

Αρνητική εισήγηση για Αρη

Gazzetta team
Αρνητική εισήγηση για Αρη

bet365

Εξετάστηκε ο φάκελος της ΠΑΕ Αρης για την αδειοδότηση με την εισήγηση να είναι καταρχήν αρνητική. Ξεπερνάει τους σκοπέλους ο σύλλογος. Απέσυραν τις προσφυγές Φατί και Ντίκο.

Στο στρατόπεδο των κίτρινων υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα πάρει την αδειοδότηση παρά τη αρνητική εισήγηση καθώς θα ξεπεραστούν οι δύο σκόπελοι.

Ο πρώτος είναι οι προσφυγές, με τον Φατί και τον Ντίκο να τις αποσύρουν σήμερα και αφού υπήρξε συνάντηση με την δικηγόρο τους και τον πρόεδρο του Αρη.

Ο δεύτερος σκόπελος είναι με την βιωσιμότητα της ΠΑΕ όπου οδεύει προς την δευτεροβάθμια επιτροπή μετά την έφεση του Αρη. Πάντως, και αυτό θα μπορεί να ξεπεραστεί αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς αφορά την βιωσιμότητα της εταιρίας.

Ο Αρης καλείται να αποδείξει με νόμιμο τρόπο ότι η εταιρία είναι βιώσιμη με τον πρόεδρο Αθανασιάδη να βάζει τα λεφτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα