Σήμερα μιλάει ο Μπόλονι

Σήμερα μιλάει ο Μπόλονι

Gazzetta team
Σήμερα μιλάει ο Μπόλονι

bet365

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνέντευξη Τύπου του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, και ο κόσμος του Δικέφάλου περιμένει να ακούσει τις τοποθετήσεις του.

Στην ποδοσφαιρική χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε αναμένεται να τοποθετηθεί ο Λάζλο Μπόλονι στην σημερινή συνέντευξη Τύπου (11:30). Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα βρεθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και όχι στα γραφεία του συλλόγου, ενώ το βράδυ της Τρίτης ήταν προγραμματισμένο να κουβεντιάσει με τους ιθύνοντες του Δικέφαλου την περίπτωση να συνεχίσουν την συνεργασία τους και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με την άποψη που κυριαρχεί στις τάξεις της ομάδας, ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, και όπως γίνεται κατανοητό αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα