Super 3:«Βιώσιμη λύση για την ΠΑΕ»

Super 3:«Βιώσιμη λύση για την ΠΑΕ»

Gazzetta team
Super 3:«Βιώσιμη λύση για την ΠΑΕ»

bet365

Η πρόταση Αθανασιάδη για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Άρης υπερψηφίστηκε από τα μέλη της ομάδας (Κοινωνία Μελών) και o Super 3 εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως πρέπει να βρεθεί βιώσιμη λύση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Super 3 για την θέση που παίρνει σχετικά με την κατάσταση της ΠΑΕ:

«Στην προηγούμενη συνέλευση όταν αποχώρησε ο Σύνδεσμος έγιναν αίσχη. Για αυτό που έγινε την προηγούμενη φορά ο Σύνδεσμος δέχτηκε τόνους λάσπης, την πρώτη φορά που αποχώρησε οι περισσότεροι που τα λέγανε τα κάνανε επί 100.

Σας παρακαλούμε να μην επαναληφθεί.

Επειδή πάλι ακούγεται το ποια είναι η γνώμη του. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Θέλουμε για πάντα ο ΑΡΗΣ να παίζει στην Α΄ Εθνική. Το λέμε γιατί ακούμε πολλές μαλ.... για πτώση της ομάδας κτλ. Ο κόσμος να το βάλει καλά στο μυαλό του πως εμείς δεν θα επιτρέψουμε αυτό να γίνει.

Τελικά αν υπάρξει ψηφοφορία για καμία πρόταση, δεν θέλουμε να προκαταβάλουμε τον κόσμο. Αν ψηφιστεί ΝΑΙ απαιτούμε, ο ΑΣ και η ΚΜΑ που το πάνε πολύ καλά, να μπούνε δικλείδες από όλους. Αν ψηφιστεί ΟΧΙ δεν φεύγει κανένας από εδώ. Μένουμε και βρίσκουμε λύση για το αύριο. Θα μείνουμε εδώ όσο χρειαστεί για να βρούμε βιώσιμη λύση για την ομάδα.

Όποιο και αν είναι το αύριο του ΑΡΗ, τρεις κύριοι είπαν για τα διαρκείας. Εμείς θέλουμε αυτό να είναι πάγιο έξοδο του Αρειανού».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα