Το «αντίο» του Δέλλα

Το «αντίο» του Δέλλα

Το «αντίο» του Δέλλα

bet365

Η καριέρα του Τραϊανού Δέλλα έλαβε τέλος και ο «Κολοσσός» αποχαιρέτησε τους πάντες στην ΑΕΚ, μιλώντας τους στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Δέλλας πρόσφερε πολλά στην Ένωση όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε σε αυτή αλλά ειδικά την τελευταία διετία η παρουσία του στην ομάδα ήταν υπερπολύτιμη καθώς βοηθούσε τους συμπαίκτες του και ειδικά τους νεότερους με την πολύτιμη εμπειρία του και τον ηγετικό χαρακτήρα του. Στην τελευταία συγκέντρωση της ομάδας στα Σπάτα λοιπόν, μία μέρα μετά το τέλος των υποχρεώσεων της για τη φετινή σεζόν, ο Δέλλας ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα, δίνοντας παράλληλα και τη συμβουλή του προς τους πιτσιρικάδες.

«Σας ευχαριστώ όλους για όλα. Με κάποιους εδώ μέσα γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια, με κάποιους λίγους μήνες. Από τον μεγαλύτερο εδώ μέσα που είναι ο Πασάς (σ.σ. Κώστας Καρυδόπουλος), μέχρι τον Φούντα που είναι ο μικρότερος, σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε. Καλή συνέχεια σε όλους σας, όπου και αν είστε του χρόνου. Να θυμάστε ότι πρέπει πάντα να παίζετε πρώτα για την ομάδα και μετά για τους εαυτούς σας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα