Όλα δείχνουν deal!

Όλα δείχνουν deal!

bet365

Οι Θανάσης Σάμιος και Μάκης Κατσαβάκης είχε την Δευτέρα συνάντηση εφ' όλης της ύλης από την οποία ανέκυψε ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά στην επέκταση της συνεργασίας τους.
Στην Θεσσαλονίκη έγινε την Δευτέρα η συνάντηση του μεγαλομετόχου και προέδρου της Δόξας Δράμας, Θανάση Σάμιου με τον Μάκη Κατσαβάκη και τον Αντώνη Κασδοβασίλη. Στην επαφή αυτή τέθηκαν επί τάπητος θέματα σχεδιασμού της επόμενης σεζόν αλλά και μεταγραφικοί στόχοι.
Το κλίμα ήταν πολύ καλό και οι δύο πλευρές φανέρωσαν την διάθεση να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά. Με άλλα λόγια όπως φαίνεται είναι κοντά στο να συμφωνήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Σαφώς η ρευστή κατάσταση στο κομμάτι των αδειοδοτήσεων δυσχεραίνει τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Και αυτό διότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την Δόξα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα