Μπήκαν τα χρήματα στον ΠΑΟΚ

Μπήκαν τα χρήματα στον ΠΑΟΚ

Μπήκαν τα χρήματα στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδη έκανε πράξη την υπόσχεση που έδωσε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και σήμερα το μεσημέρι το έμβασμα των 2 εκατομμυρίων ευρώ εμφανίστηκε στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας έρχεται καθημερινά όλο και πιο κοντά στον ΠΑΟΚ και αυτό το πιστοποιεί το γεγονός ότι σήμερα εμφανίστηκαν τα χρήματα του δανείου των 2 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ. Βεβαίως αφού πρώτα ολοκληρώθηκε από πλευράς της διοίκησης όλα τα απαραίτητα έγγραφα με τον ΟΠΑΠ για την εκχώρηση των δικαιωμάτων στον Σαββίδη.

ΟΙ Θεσσαλονικείς, με ζεστό χρήματα στα χέρια μπορούν πιο εύκολα να κλείσουν πληγές του πρόσφατου παρελθόντος και να είναι πιο άνετοι και σίγουροι με τους ανθρώπους αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα