Τοπαλίδης: «Πρόκληση ο Πανιώνιος»

Gazzetta team
Τοπαλίδης: «Πρόκληση ο Πανιώνιος»

bet365

Μόνο ασυγκίνητος δεν έχει μείνει ο Γιάννης Τοπαλίδης απ΄ το ενδιαφέρον του Πανιώνιου, αναφέροντας στο gazzetta.gr πως είναι μία μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο να συνεργαστεί με τους Νεοσμυρνιώτες.

Το όνομα του Γιάννη Τοπαλίδη είναι το τελευταίο που έχει πέσει στον τραπέζι, για τον διάδοχο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του «Ιστορικού». Ο σύλλογος της Νέας Σμήρνης έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον πρώην βοηθό του Ότο Ρεχάγκελ στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ώστε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του.

Οι δύο πλευρές βέβαια δεν κατέληξαν σε συμφωνία, όμως ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες. Όπως πάντως δηλώνει ο Γιάννης Τοπαλίδης στο gazzetta.gr, βλέπει πολύ σοβαρά την πρόταση που του έγινε, αφού άλλωστε: «Μιλάμε για μία απ΄ τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Μετά τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ ΠΑΟΚ και Άρη, ο Πανιώνιος είναι ον κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα και δεν θα μπορούσε να μην μ' ενδιαφέρει η προοπτική να συνεργαστούμε».

Αυτό άλλωστε που ξεκαθαρίζει ο Έλληνας τεχνικός, είναι ότι: «Αυτό που θέλω την δεδομένη στιγμή είναι να δουλέψω. Έχω πάντως ακόμα μία πρόταση από ομάδα της Σούπερ Λιγκ...».

Παράλληλα τον ρωτήσαμε και το ρόλο που θα παίξει το οικονομικό για να ευοδωθεί το «φλερτ» με τον Πανιώνιο, καθώς και την περίπτωση της μη εξασφάλισης της αδειοδότησης, λέγοντας ότι: «Δεν είναι προτεραιότητά μου το οικονομικό. Γνωρίζω πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και τα πράγματα πλέον είναι πολύ δύσκολα για τις περισσότερες ομάδες. Ακόμα κι αν δεν έρθει η αδειοδότηση για τον Πανιώνιο, θα ήταν μία μεγάλη πρόκληση για μένα, το να κληθώ να δουλέψω να δουλέψω με νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα