«Δάκτυλος» και στον Σανκαρέ!

«Δάκτυλος» και στον Σανκαρέ!

Gazzetta team
«Δάκτυλος» και στον Σανκαρέ!

bet365

Υποκινούμενη θεωρούν στον Άρη ότι ήταν η προσφυγή και του Πάπα Σανκαρέ, λίγο μετά τις φήμες για το παρασκήνιο της υπόθεσης Χαβιέρ Ουμπίντες.

Λίγες μόνο ημέρες πριν, δημοσιεύματα ήθελαν τον Ουμπίντες να υποκινείται, τόσο από ομάδα της Αθήνας, όσο και της... Θεσσαλονίκης για να κάνει προσφυγή στον Άρη και να διεκδικήσει στην συνέχεια την ελευθέρας του. Οι τελευταίες ωστόσο φήμες θέλουν να συμβαίνει το ίδιο και με τον Σανκαρέ. Οι «κίτρινοι» φαίνεται πως θεωρούν ύποπτο τον χρόνο που ο Σενεγαλέζος διάλεξε για να κινηθεί εναντίον της ομάδας, την περασμένη δηλαδή Παρασκευή κι ενώ προηγουμένως έλεγε ότι θα περιμένει.

Οι Θεσσαλονικείς δεν θεωρούν καθόλου τυχαίο το συγκεκριμένο γεγονός και μάλλον είναι δεδομένο πως όταν υπάρξουν αποδείξεις, έστω κι ενδείξεις, θα βγάλουν στην... σέντρα τόσο τους «δράστες» της υπόθεσης Σανκαρέ, όσο και για το θέμα του Ουμπίντες, με βασική βέβαια προϋπόθεση να ξεκαθαρίσει πρώτα το διοικητικό πεδίο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα