«Παίζει» ακόμα του Πασιένσια

«Παίζει» ακόμα του Πασιένσια

Gazzetta team
«Παίζει» ακόμα του Πασιένσια

bet365

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο έλευσης του Ντομίνγκος Πασιένσια στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία που αναφέρουν πως υπάρχει επικοινωνία των δύο πλευρών.

Η εφημερίδα «Πρωταθλητής» επικαλείται πηγές από τη Λισαβόνα, οι οποίες αναφέρουν πως υπάρχουν ακόμα γέφυρες επικοινωνίας του Ολυμπιακού με τον Πασιένσια και μάλιστα δεν αποκλείεται να βρεθεί η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Παραμένει ανοιχτό. Οι δυο πλευρές δεν έφτασαν σε συμφωνία τις προηγούμενες ημέρες, αλλά η επικοινωνία δεν έχει διακοπεί. Μην το αποκλείεται να ξαναζεσταθεί το θέμα και ο Ντομίνγκος να αναλάβει τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, οι διαφωνίες των δυο πλευρών δεν ήταν από αυτές που δεν γεφυρώνονται», αναφέρουν οι Πορτογάλοι.

«Και ο ίδιος ο Ντομίνγκος, ακόμη και μετά τη διαφωνία, δεν έκρυβε την επιθυμία να αναλάβει τον Ολυμπιακό με τον οποίο θεωρεί ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη», προσθέτουν στη συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα