Η Δευτέρα των... ανατροπών!

Η Δευτέρα των... ανατροπών!

Η Δευτέρα των... ανατροπών!

bet365

Το κεφάλαιο προπονητή στον Ολυμπιακό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και ενώ όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει ετοιμάζεται ένα νέο σκηνικό... ανατροπών. Από ποιές χώρες κοιτάζουν τεχνικούς οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έχει μεταβεί από την Παρασκευή στο Μόναχο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πρόκειται -όπως έχουμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες- να έχει έναν κύκλο επαφών με υποψήφιους τεχνικούς. Επαφές που μπορεί να διαδραματίσουν σημαίνοντα ρόλο στο θέμα του προπονητή.

Όπως φαίνεται μέσα στα επόμενα 24ωρα πρόκειται να «σκάσουν» νέα και δυνατά ονόματα για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Αυτήν την στιγμή οι ερυθρόλευκοι αναζητούν προπονητή, έχοντας ρίξει το βάρος τους στις αγορές της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Αγγλίας και της Λατινικής Αμερικής.

Ας μην λησμονούμε ότι η Αργεντινή είναι το αγαπημένο πρωτάθλημα του προέδρου και μεγαλομετόχου τους. Παράλληλα οι Κούπερ (σ.σ. που συνεχίζει να είναι ψηλά στην λίστα), Μαρτίνεθ, Σαντοβάλ και Ντζούκιτς παραμένουν στο στόχαστρό τους.

Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε μία Δευτέρα... ανατροπών. Η συγκεκριμένη μέρα είναι πολύ κρίσιμη για το... μέτωπο του προπονητή και αναμφίβολα θα ξεκαθαρίσει πολλά ως προς την τεχνική ηγεσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα