Με Επστάιν στην Τούμπα
Ο Γερμανός μέσος θα δώσει κανονικά το «παρών» στο τελευταίο παιχνίδι τη σεζόν για τον Ατρόμητο, αφού ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα στην γάμπα που είχε αποκομίσει απ' το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.
Στον αντίποδα δεν θα βρίσκονται στην αποστολή των Περιστεριωτών ο Μπρίτο που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, καθώς επίσης και οι Τάτος, Πίτου Γκαρσία, Τόμας και Σκόνδρας.
Αναλυτικά η 18αδα του Ατρομήτου: Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Οικονόμου, Φυτανίδης, Ζουέλα, Ιγκλέσιας, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Αθανασίου, Δημούτσος, Καραμάνος, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Επστάιν, Καραγκούνης, Γιαννούλης, Καντούτσης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
