Πιθανές «ανατροπές» για τεχνικό

Πιθανές «ανατροπές» για τεχνικό

Πιθανές «ανατροπές» για τεχνικό

bet365

Σκηνικό... ανατροπών ενδέχεται να υπάρξει για τον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες και διαρροές θα μπουν στην λίστα του νέα και δυνατά ονόματα.

Καινούρια ονόματα αναμένεται να ανακύψουν για τον Ολυμπιακό μέσα στα προσεχή 24ωρα. Βάσει νεότερης πληροφόρησης δεν αποκλείεται οι νταμπλούχοι Ελλάδας μάλιστα να συνδεθούν με ένα πολύ δυνατό όνομα, που θα κάνει αίσθηση.

Προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει τα νέα ονόματα για τους ερυθρόλευκους. Θα είναι πάντως τεχνικοί από καλά πρωταθλήματα. Έτσι φαίνεται ότι θα διαμορφωθούν λίαν συντόμως νέα δεδομένα και... ανατροπές σχετικά με την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Βέβαια τόσο ο Κούπερ όσο και οι λύσεις από την Ισπανία συνεχίζουν να βρίσκονται στο... κόλπο. Όπως γράψαμε και νωρίτερα οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για τον αντί-Βαλβέρδε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα