Φευγάτος ο Γκαρσία!

Φευγάτος ο Γκαρσία!

Gazzetta team
Φευγάτος ο Γκαρσία!

bet365

Ο Νάτσο Γκαρσία μίλησε για την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά και τόνισε ότι σκοπεύει να επιστρέψει στη Βολιβία, αφού στην Ελλάδα τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ο αμυντικός χαφ του Άρη, με δηλώσεις σε ΜΜΕ της χώρας του, τόνισε: «Δεν έχω αγωνιστεί εδώ και καιρό, σχεδόν εδώ κι ένα χρόνο. Υπάρχουν κάποια οικονομικά ζητήματα. Για μένα είναι εκνευριστικό, γιατί όλοι οι άλλοι παίκτες υπολογίζονται κανονικά, αλλά εγώ όχι και το μόνο που θέλω είναι να αγωνιστώ ξανά. Η Ελλάδα περνά δύσκολες ώρες σε οικονομικό επίπεδο, για το λόγο αυτό είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στη Βολιβία. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Άρη, αλλά τα πράγματα είναι περίπλοκα», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ομάδες από την πατρίδα του:

«Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση, αλλά ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες στη Βολιβία. Θέλω να παίξω μπάλα, είμαι 100% σε καλή κατάσταση για να αγωνιστώ και θέλω να βοηθήσω την εθνική ομάδα, αλλά καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο από τη στιγμή που έχω τόσο καιρό να λάβω μέρος σε αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα