Το δώρο του Σάντος στον ΠΑΟΚ

Το δώρο του Σάντος στον ΠΑΟΚ

Το δώρο του Σάντος στον ΠΑΟΚ

bet365

Η παρουσία τεσσάρων παικτών του ΠΑΟΚ στην Εθνική μπορεί να αποφέρει χρήματα στα ταμεία του συλλόγου που θα φτάσουν τις 900.000 ευρώ. Η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κοστίζει 7.500 ευρώ.

Μπορεί το δάνειο του Ιβάν Σαββίδη να μην έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, όμως στην καρδία του Καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ θα πάρει ζεστό χρήμα από την ΕΠΟ. Η απόφαση του Φερνάντο Σάντος να καλέσει για την προεπιλογή της Εθνικής για το EURO 2012 τους Χαλκιά, Μαλεζά, Φωτάκη και Σαλπιγγίδη δίνει στους Θεσσαλονικείς το δικαίωμα να ελπίζουν πως θα βάλουν στο ταμείο τους ένα ποσό που θα φτάσει τις 900.000 ευρώ.
Βάσει των όσων ισχύουν από την UEFA, για κάθε μέρα παραμονής στην Εθνική, από τις 22 Μαΐου που ουσιαστικά αρχίζει η προετοιμασία μέχρι και την ολοκλήρωση της παρουσίας της Εθνικής στο EURO, για κάθε ποδοσφαιριστή, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα πληρώνει στην ομάδα στην οποία ανήκει 7.500 ευρώ.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ατρόμητος σε απόδοση 2.75 στην betoto

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα