«Ανάσα» από Εθνική σε Παναθηναϊκό!

«Ανάσα» από Εθνική σε Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Φερνάντο Σάντος έκανε την προεπιλογή του για το Euro 2012 καλώντας τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού. Αυτοί θα αποφέρουν στα ταμεία του συλλόγου περίπου 630.000 ευρώ!

Ο Κώστας Κατσουράνης, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Σωτήρης Νίνης είναι μέσα στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο ματς Παναθηναϊκός-ΑΕΚ σε απόδοση 2.95 στη vistabet

Οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν υποχρεώσεις τουλάχιστον από τις 20 Μαΐου μέχρι τις 16 Ιουνίου (τότε τελειώνει η φάση των ομίλων). Κάθε παίκτης που φοράει το εθνόσημο αποφέρει στον σύλλογο του 210.000 ευρώ και το ποσό θα μπει στο λογαριασμό του Παναθηναϊκού την 1η Ιουλίου, δηλαδή την ημέρα που ολοκληρώνεται το Euro!

Βέβαια, αν η Εθνική Ελλάδος προκριθεί τότε το ποσό θα αυξηθεί και ο Παναθηναϊκός θα βάλει περισσότερα χρήματα στα ταμεία του από τα εγγυημένα 630.000 ευρώ, κάτι που έχει πραγματικά ανάγκη. Πάντως, το τριφύλλι περίμενε περισσότερους παίκτες στο Euro 2012.

Η ΟΥΕΦΑ έχει ανακοινώσεις πως στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουκρανίας και της Πολωνίας πως σε κάθε ομάδα για κάθε διεθνή ποδοσφαιριστή της από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της εθνικής ομάδας στην διοργάνωση αντιστοιχεί το ποσό των 7.500 ευρώ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα