Χίμπλινγκερ: «Πέρασα έξι υπέροχα χρόνια»

Gazzetta team
Χίμπλινγκερ: «Πέρασα έξι υπέροχα χρόνια»

bet365

Με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Αυστρίας, ο Μάριο Χίμπλινγκερ αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με τον Εργοτέλη, αλλά και στο μέλλον του.

«Ο Εργοτέλης θα παίζει στην δεύτερη κατηγορία τη νέα σεζόν και για τον λόγο αυτό αποφάσισα να φύγω. Πέρασα έξι υπέροχα χρόνια εκεί. Ο στόχος μας ήταν πάντα η ευρωπαϊκή έξοδος, ωστόσο φέτος μείναμε πολύ μακριά», ανέφερε ο Αυστριακός αμυντικός στην ιστοσελίδα «sport10.at».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πάντα έπαιρνα τα χρήματα μου, έστω και καθυστερημένα. Την τελευταία δόση δεν την έχω πάρει ακόμη, αλλά με διαβεβαίωσαν πως θα την πάρω», ενώ αναφορικά με το μέλλον του είπε: «Ο μάνατζερ μου αναζητά την επόμενη ομάδα μου. Αν υπάρξει κάποια πρόταση θα με ειδοποιήσει. Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να συνεχίζει στην Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα