«Η αποβολή έκρινε το ματς»

Gazzetta team
«Η αποβολή έκρινε το ματς»

bet365

Καθοριστική για την έκβαση του αγώνα με την ΑΕΚ ήταν η αποβολή του Πάμπλο Γκαρσία, όπως υποστήριξε ο Στέφανος Αθανασιάδης, αναφέροντας ωστόσο ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καλά.

Ο στράικερ του «Δικεφάλου του Βορρά» έστρεψε πάντως την προσοχή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το οποίο και χαρακτήρισε «τελικό», τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.

Συγκεκριμένα για την αναμέτρηση με την Ένωση είπε πως: «Δεν ήμασταν καλοί. Όλα κρίθηκαν στην αποβολή του Γκαρσία. Είχαμε ευκαιρίες για την ισοφάριση και δεχθήκαμε δεύτερο γκολ χωρίς να έχουμε απειληθεί. Εδώ που φτάσαμε είναι τελικός με τον Ατρόμητο. Πρέπει να κερδίσουμε για να μην βρεθούμε τελευταίοι».

Όσο για την διαιτησία του Κουκουλάκη δήλωσε ότι: «Ο Κουκουλάκης έκανε ό,τι έκανε, αλλά και η ομάδα δεν πήγε πολύ καλά. Δεν παίξαμε καλά. Είναι και θέμα κούρασης. Από εκεί και πέρα, βρεθήκαμε να χάνουμε 1-0 χωρίς η ΑΕΚ να μας έχει κάνει φάση. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί ή να είχαμε ισοφαρίσει. Νομίζω ότι το ματς κρίθηκε ουσιαστικά στην αποβολή του Γκαρσία. Επαναλαμβάνω την Κυριακή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα