Eνημέρωσε τους μικρομέτοχους!
Στην συνάντηση ενημέρωσης το παρών έδωσαν συνολικά 38 από τους 140 μικρομετόχους, οι οποίοι από τις 16:00 μέχρι λίγο πριν τις 17:30 άκουσαν δια στόματος Αλαφούζο, αλλά και από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Γόντικα την ανάλυση του πλάνου σωτηρίας της ομάδας.
Στην ενημέρωση παρευρέθηκαν τόσο ο Βασίλης Κωνσταντίνου, όσο και ο Στράτος Σωπήλης, με τον «αγριόγατο» να αποχωρεί πρώτος λίγο τις 17:00 προκειμένου να προλάβει να μεταβεί στο Περιστέρι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Όσο αφορά τις απορίες των μικρομετόχων σε αυτές απάντησε ο Γόντικας!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
