«Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία»

«Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία»

Αντώνης Κατσίκης
«Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία»

bet365

Με την τύχη του τα έβαλε ο Πέρο Άντιτς καθώς όπως τόνισε στο gazzetta.gr «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε με 2-0. Αν ήμασταν πιο τυχεροί θα το είχαμε καταφέρει» δήλωσε ο 30χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού για τα δύο πρώτα ματς με τη Σιένα.

Ο Σκοπιανός φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στο gazzetta.gr λίγη ώρα μετά την άφιξη της αποστολής από τη Ρώμη το μεσημέρι του Σαββάτου και όπως παραδέχτηκε, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 2-0 και έτσι να βρίσκονται με το 1,5 πόδι στην Κωνσταντινούπολη. Ο 30χρονος φόργουορντ τόνισε πως δεν θέλει να επιστρέψει στην Τοσκάνη η σειρά, γι' αυτό και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του στα δύο επόμενα παιχνίδια στο ΣΕΦ.

Εάν την Τρίτη, λίγο πριν... πετάξετε για Ιταλία, σας έλεγε κάποιος πως το Σάββατο θα επιστρέφατε με το 1-1 στις αποσκευές σας, προφανώς και θα ήσασταν ικανοποιημένοι. Τώρα, όμως, μετά την εικόνα των δύο πρώτων ματς, είναι έτσι;

«Eίναι ακριβώς όπως τα λες. Εάν κάποιος μας έλεγε την Τρίτη πως θα επιστρέφαμε με 1-1 θα το παίρναμε και θα λέγαμε και ευχαριστώ. Τώρα, όμως, μετά τη διεξαγωγή των δύο πρώτων παιχνιδιών, θεωρώ πως θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε μπροστά με 2-0 και τώρα να ήταν όλα καλύτερα».

Θεωρείς πως χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό;

«Ναι, χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε το 2-0, αλλά πλέον αυτά τα δύο ματς ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα η σειρά είναι στο 1-1 και αυτό δεν αλλάζει ό,τι και αν λέμε. Σήμερα ο κόουτς μας έδωσε ρεπό, οπότε πρέπει να ξεκουραστούμε, να ηρεμήσουμε, να γεμίσουμε ενέργεια και από αύριο να πάμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση και όρεξη στις προπονήσεις για να προετοιμαστούμε για το τρίτο παιχνίδι της σειράς».

Τι κρατάς και τι πετάς από τα δύο πρώτα παιχνίδια κόντρα στη Σιένα;

«Σίγουρα θα κρατήσω την ενέργεια και την προσωπικότητα που δείξαμε, αλλά και το γεγονός ότι και στα δύο ματς βρεθήκαμε πίσω με διψήφιες διαφορές, αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και μάλιστα στο πρώτο να νικήσουμε κιόλας. Δείξαμε χαρακτήρα με αυτές τις δύο ανατροπές και φάνηκε πως αυτή η ομάδα έχει ταυτότητα και δεν παρατάει κανένα παιχνίδι. Πετάω την ατυχία που είχαμε και τα νεκρά διαστήματα που υπήρξαν στα δύο πρώτα παιχνίδια».

Με ποιο τρόπο θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να φτάσει στις δύο νίκες που θέλει για να πάρει αυτός το εισιτήριο για το Final Four της Κωνσταντινούπολης;

«Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να μας στηρίξει. Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας καθώς μας δίνουν έξτρα δύναμη. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να παίξουμε με ενέργεια, όπως κάναμε και στα δύο ματς στην Ιταλία. Η ομάδα μας έχει φοβερές αντοχές και μπορεί να πιέζει σε όλο το γήπεδο και στα 40 λεπτά ενός αγώνα. Αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα μπροστά στο κοινό μας, να τους πιέσουμε πάρα πολύ και να μην τους επιτρέψουμε να μας βάλουν στον ρυθμό τους».

Αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εσάς η συμπεριφορά των οπαδών της Σιένα μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού;

«Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο γι' αυτό το θέμα. Εμείς έχουμε πολλά κίνητρα και θέλουμε να πάμε στην Κωνσταντινούπολη. Οπότε γι' αυτό θα αρχίσουμε να δουλεύουμε και πάλι από αύριο».

 

Τελευταία Νέα