Μπανιώτης: «Συνεχίζω τη δουλειά»

Gazzetta team
Μπανιώτης: «Συνεχίζω τη δουλειά»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Έχοντας πετύχει τους στόχους για τη φετινή περίοδο, με την πρόκριση σε Ολυμπιακούς Αγώνες και παγκόσμιο πρωτάθλημα, ο Κώστας Μπανιώτης συνεχίζει τη δουλειά εν όψει Λονδίνου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του ύψους επέστρεψε επί ελληνικού εδάφους, μετά τους αγώνες που έδωσε στο εξωτερικό, έχοντας βελτιώσει δύο φορές το φετινό του ρεκόρ, με αποκορύφωμα τα 2,31 μ. στη Σλοβακία.

«Η εμπειρία της συμμετοχής σε δύο σπουδαίες διοργανώσεις ήταν σημαντική. Γενικώς έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μου και στα δύο μίτινγκ. Στη Μπάνσκα Μπίστριτσα είχα πολύ καλά άλματα στα 2,33 μέτρα. Για να έρθουν αυτές οι επιδόσεις θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο», σχολίασε ο αθλητής της Ολυμπιάδας Κομοτηνής στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα