«Καμπάνες» στην Αιθιοπία

Gazzetta team
«Καμπάνες» στην Αιθιοπία

bet365

Στην τιμωρία 35 αθλητών, μεταξύ των οποίων ο Κενενίσα Μπεκέλε και η Τιρουνές Ντιμπάμπα, προχώρησε η Ομοσπονδία στίβου της Αιθιοπίας, λόγω άρνησής τους να μετάσχουν σε καμπ προετοιμασίας.

Αθλητές που έχουν διαπρέψει σε μεγάλες διοργανώσεις, με χρυσά μετάλλια και πολλά ρεκόρ στο ενεργητικό τους. Όμως δεν τους... χαρίστηκαν. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας της αφρικανικής χώρας Ντούμπε Γίλο οι συγκεκριμένοι αθλητές αρνήθηκαν να πάρουν μέρος σε προπονητικό πρόγραμμα εθνικών ομάδων, με αποτέλεσμα να επέλθει η τιμωρία, που προβλέπει απαγόρευση συμμετοχής σε όλους τους αγώνες.

«Ήδη έχουν περάσει δύο μήνες από την ημέρα που τους καλέσαμε, αλλά ακόμη δεν έχουν δώσει απάντηση», είπε μεταξύ άλλων ο Ντούμπε, ο οποίος πρόσθεσε πάντως ότι δεν αποκλείεται η ομοσπονδία να αναθεωρήσει την απόφασή της αν οι αθλητές προσέλθουν άμεσα στην προετοιμασία.

Κι όλα αυτά λίγους μήνες πριν από τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, το Μάρτιο στην Κωνσταντινούπολη, και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στα τέλη Ιουλίου με μέσα Αυγούστου.

 

Τελευταία Νέα