Εξι bets στις… ματσάρες

Εξι bets στις… ματσάρες

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Μποζιονέλου από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μεγαλύτερη ομάδα δεν το αποτυπώνουν μόνο οι δέκα τίτλοι Πρωταθλητριών / Champions League αλλά η εν γένει παρουσία της εδώ και έξι δεκαετίες στα κύπελλα Ευρώπης. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αν μέτρησα καλά, στα ματς με τη Γιουβέντους η «βασίλισσα» μετέχει σε ημιτελικά για 30ή φορά στην ιστορία της (!).
Μεγάλο το ερώτημα, όχι για τη «βασίλισσα» ή την «κυρία» ή τα ημιτελικά αλλά γενικά, αν... βολεύει να δίνεις, σε διπλά παιχνίδια, το πρώτο ματς εκτός έδρας. Και το ερώτημα με βασάνισε βλέποντας τον φαβοριτισμό της Ρεάλ στο ματς του Τορίνο με τη Γιουβέντους. ΟΚ, προφανώς αν έβλεπες το διπλό στο 3.00 θα πόνταρες... οτιδήποτε θα ήθελες να τριπλασιάσεις, αλλά και πάλι δεν βρήκα εξήγηση.
Εν τοιαύτη (sic) περιπτώσει, το μάτι προς τα δεξιά πάει κι ας μην είναι η Ρεάλ στα... φόρτε της και στερούμενη εκ νέου τον Μόντριτς. Και δεν είμαι βέβαιος ότι θα δούμε πάλι το τρικ α λα Ατλέτικο με τον Σέρχιο Ράμος στα χαφ, αντιθέτως «παίζει» και το 4-3-3 από τον Κάρλο Αντσελότι καθώς οι Βιδάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο δημιουργούν αφενός «τείχος» που δύσκολα υπερπηδάς, αφετέρου κάθε κάθετη μπαλιά είναι κίνδυνος θάνατος.
Σκέψεις μου, κόντρα στη λογική του χαμηλού σκορ και της μοιρασιάς, το αμφίτερμα (με γκολ Ρονάλντο) και το διπλό για μια Ρεάλ που όποτε έδωσε εκτός έδρας πρώτο προημιτελικό, σπάνια δεν πήρε ή έφτασε κοντά στην πρόκριση, τούτο έχει να γίνει από το 1972-73 και τον (μεγάλο, τότε) Αγιαξ. Προ τριετίας (με την Ντόρτμουντ, 1-4 και 2-0 – αν είχε 5 λεπτά ακόμη θα πέρναγε)) και πρόπερσι (με την Μπάγερν, στα πέναλτι) ηττήθηκε και έμεινε εκτός στα... σημεία.
Αλλο οι Γερμανοί όμως και άλλοι οι Ιταλοί, σε έναν προημιτελικό που θα κριθεί στην ταχύτητα και οι Μαδριλένοι υπερέχουν αισθητά.
Ναι, και τα τέσσερα ματς των προημιτελικών για Γιούβε και Ρεάλ είχαν… under 1,5 γκολ αλλά πλέον αλλάζει: και δείτε λίγο τα σκορ στα ημιτελικά τα τελευταία χρόνια, σε τέσσερα ματς μπήκαν πολλά, πάρα πολλά για την κρισιμότητα των αγώνων. Σαν να απαλλάσσονται από το άγχος μετά την οκτάδα…
Αγχος εχει η Μπάγερν, όπως και ελλείψεις, με την Μπαρτσελόνα να είναι το λογικό και φαβορί και όχι μόνο λόγω ειδησεογραφίας. Ο άσος, που πόνταρα, έρχεται κυρίως ελέω timing για μια Μπάρτσα που είναι στο peak της φόρμας της ερχόμενη από πέντε νίκες το τελευταίο 20ήμερο σε Ισπανία και Ευρώπη, με 20-0 γκολ και οδεύει ολοταχώς για το τρεμπλ. Το ερώτημα είναι αν η κακή, εδώ κι ένα μήνα Μπάγερν, θα σκοράρει καθώς ανασταλτικά, αν η Μπάρτσα πιέσει, που θα πιέσει σίγουρα, ψηλά την άμυνα των Βαυαρών, θα κόψει στη μέση την ανάπτυξή τους όπως έγινε με την Πόρτο, και τους οδήγησε σε πολλά λάθη. Οσο για γκολ; Ο Σουάρες είναι ολοένα και πιο βελτιωμένος…
Α, και κάτι άλλο. Όχι ελέω… Uefalona αλλά λόγω της παρουσίας του Νίκολα Ριτσόλι: ο Ιταλός ρέφερι είναι πασίγνωστος πεναλτάκιας! 3.25 πληρώνει να στηθεί η μπάλα στη βούλα.
Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.
Α, μην ξεχνάτε το γκρουπ στο Facebook, οδεύουμε για τα 12.300 μέλη (and counting)!
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα