Δυάδα με... ρεβάνς στην Ευρωλίγκα

Gazzetta team
Δυάδα με... ρεβάνς στην Ευρωλίγκα
Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Κραψίτη από το
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μεγάλη μέρα σήμερα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε έναν αγώνα που δεν αποκλείεται στο τέλος να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου που θα δώσει πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.
Οι «πράσινοι» εκτός από τη νίκη αν τους βγει το ματς θα παλέψουν και για τη διαφορά των τεσσάρων πόντων που είχαν ηττηθεί στη Βαρκελώνη για τις περιπτώσεις ισοβαθμίας. Θέλουν παράλληλα να πάρουν ρεβάνς και για την ήττα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ με 80-67. Στόχος να σταματήσουν ένα αρνητικό σερί πέντε ηττών κόντρα στους Ισπανούς. Εχουν αποδείξει πολλάκις φέτος πως στο σπίτι τους δεν αστειεύονται και ο κόσμος που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ αναμένεται να δώσει την απαιτούμενη ώθηση. Θα ρισκάρω στον άσο στο εναλλακτικό χάντικαπ τω ν 5,5 πόντων στο 1.50.
Για τη συνέχεια θα ρισκάρω με τον άσο του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στη Μακάμπι. Σίγουρα οι Ισραηλινοί είναι το μεγάλο φαβορί. Δέχομαι ότι οι Σέρβοι δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης. Δεν παύουν όμως να παλεύουν κάθε παιχνίδι και δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω. Εχουν ένα μεγάλο ατού . Το θηριώδη Μαριάνοβιτς, που η Μακάμπι δύσκολα έχει παίκτη να μπορέσει να τον κοιτάξει στα μάτια. Μόνο με κάποια τρικ θα προσπαθήσουν να τον… κάνουν καλά οι Ισραηλινοί. Περιμένω ένα αρκετά οριακό ματς, που θα κριθεί στο τέλος και θα ποντάρω στον άσο με 4,5 πόντους. Φυσικά για μεγαλύτερη ασφάλεια υπάρχει και το εναλλακτικό χάντικαπ των 7,5 πόντων σε απόδοση 1.5ο.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (5,5) – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 (1.50)
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤ. (7,5) – ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. 1 (1.50)
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com.
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!