Βγάζει μάτι το 2.90 της Σέλτικ

Gazzetta team
Βγάζει μάτι το 2.90 της Σέλτικ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
«Ζουμί» υπάρχει σε όλα τα σημερινά παιχνίδια, αφού πέραν των αποκλεισμένων ήδη Παρτιζάν, Αστρα, Σλόβαν, Ρίο Αβε, Ντινάμο Μινσκ, Μέταλιστ και Παναθηναϊκού, όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν βαθμολογικό κίνητρο, ακόμα και οι Σάλτσμπουργκ, Ντινάμο Μόσχας, Φιορεντίνα και Λέγκια, οι οποίες ναι μεν έχουν περάσει στους «32», αλλά δεν έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά. Το θέμα είναι βέβαια κατά πόσο «καίγονται» γι’ αυτήν. Ενα άλλο θέμα είναι ότι αρκετές ομάδες ενδέχεται να μείνουν ευχαριστημένες και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο Βιγιαρεάλ-Γκλάντμπαχ για παράδειγμα, έχω την αίσθηση ότι το Χ δεν θα χαλάσει κανέναν.
Στο άλλο ματς του 1ου ομίλου, ο άσος της Ζυρίχης πληρώνει λίγο. Χαμηλό είναι και το πιθανότατο over (1.60), οπότε στρέφομαι στο 2.30+ του over 3.5 ή του 4-6 γκολ, σύνολο τερμάτων που εμφανίστηκε στο α’ ματς της Κύπρου (3-2 ο Απόλλων), στα 5/8 συνολικά παιχνίδια του ομίλου, στα 5/7 τελευταία της Ζυρίχης, αλλά και στα 6/7 εκτός έδρας φετινά του Απόλλωνα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης! Και τα 7 μάλιστα των Κύπριων ήταν over.
Στον 3ο όμιλο, το διπλό της Μπεσίκτας στο 2.10+, παίζεται. Πρωτοπόρος στην Τουρκία, μετρά 3 σερί νίκες με τον Ντεμπά Μπα να βρίσκει δίχτυα ακατάπαυστα, ο Αστέρας έχει να παίξει επίσημο ματς πολύ καιρό (είδαμε και τον Ολυμπιακό χθες πόσο επηρεάστηκε) κι απ’ την στιγμή που χρειάζεται μόνο νίκη για να έχει ελπίδες, θα αναγκαστεί να ανοιχτεί. Πιθανότατος ο άσος της Τότεναμ κόντρα στη μετριότατη Παρτιζάν, αλλά με 1.20 και 1.30 δουλειά δεν γίνεται. Ενδιαφέροντα στατιστικά που βγάζουν επιλογές, το «2-3 γκολ» που έχει εμφανιστεί στα 6 τελευταία ματς των Λονδρέζων, εκ των οποίων τα 5 έληξαν 2-1, σκορ που εμφανίστηκε και στα δύο παιχνίδια του ομίλου την περασμένη αγωνιστική!
Στον 4ο όμιλο, ο άσος της Σέλτικ σε τιμές καθαρού αουτσάιντερ (2.90) "βγάζει μάτι". Μπορεί να μην μιλάμε για την παλιά Σέλτικ, όμως μετρά 7 νίκες στα 8 τελευταία ματς που είναι αήττητη και το «Πάρκχεντ» παραμένει μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης, ικανή να προκαλέσει δέος σε μια ομάδα που έρχεται από την Αυστρία. Δεδομένη η ποιότητα της Σάλτσμπουργκ, δε λέω, όμως έχει περάσει ήδη στην επόμενη φάση και δεν είναι κάνα μεγαθήριο για να δίνεται φαβορί μέσα στη Γλασκώβη, μην τρελαθούμε. Στα χωριά της Αυστρίας μπορεί να κάνει μαγκιές, άσε που και 'κει τις τρώει τις "σφαλιάρες" της. Μέσα στη Γλασκώβη όμως; Πολύ πιθανά, αλλά κακοπληρωμένα το over και το goal/goal, ωραίο το 2.10 του άσου με DNB. Θα ήμουν ακόμα πιο "ζεστός" αν η Σέλτικ έπαιζε κομπλέ μπροστά, αλλά "αγοράζω" απόδοση εδώ. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο Αστρα-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, το διπλό πληρώνει καλά (2.10+), όμως ο συνδυασμός Ρουμάνων-Κροατών με τρομάζει. Δεν έχουν δει και λίγα τα ματάκια μας σε τέτοια βαλκανικά ζευγάρια.
Στον 8ο, πιθανότατο over και goal/goal το Βόλφσμπουργκ-Εβερτον, αμφότερα όμως πληρώνουν μόλις 1.60. Ούτε ο άσος στο 1.75+ έχει αξία απ’ την στιγμή που η Εβερτον παίζει με κανονική ενδεκάδα στην Ευρώπη, οπότε μόνο το 2.50+ στο over 3.5 ή το 4-6 γκολ, που εμφανίστηκε στο παιχνίδι του Λίβερπουλ, αλλά και στα 5/7 τελευταία ματς των «λύκων», αξίζει. Στο άλλο ζευγάρι, η προερχόμενη από μεγάλη απραξία Λιλ (δεν έπαιξε το Σ/Κ) θα περάσει δύσκολες στιγμές στη Ρωσία απέναντι στην ισχυρή Κράσνονταρ, ωστόσο οι ελπίδες των Ρώσων για πρόκριση είναι μηδαμινές.
Στον 10ο, υπό σκέψη το διπλό της Στεάουα στο 2.40+. Ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα από την Ααλμποργκ όπως φάνηκε και στο 6-0 του Βουκουρεστίου, θεωρώ πως θα κυνηγήσει τη νίκη και όχι το Χ, καθώς παίζει με τη Ντιναμό Κιέβου τελευταία αγωνιστική. Αυτό που με φοβίζει είναι το ότι οι Δανοί πέτυχαν το 2/2 εντός έδρας στον όμιλο με τέρματα 4-0, ενώ οι Ρουμάνοι δεν κέρδισαν ούτε την Ρίο Αβε εκτός. Πιο ασφαλής επιλογή το over που πληρώνει 1.90+, με την Στεάουα να μετρά 4/4 στον όμιλο, εκ των οποίων τα τρία είχαν 4-6 γκολ. Πιθανότατος ο άσος στο Κίεβο, αλλά πληρώνει 1.30.
Στον 11ο, μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο Μπορίσοφ και δικαίως δίνεται φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν βρίσκω μεγάλη αξία στο 1.80 του διπλού, ένεκα της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας, του πολικού ψύχους που είναι ασυνήθιστο για τις ελληνικές ομάδες, αλλά και των απουσιών που έχει ο Αναστασιάδης. Στο ματς της Γαλλίας, νομίζω ότι η Γκινγκάμπ δεν θα χάσει και πιθανολογώ ότι θα μείνει ευχαριστημένη με το Χ, αφού ακόμα κι αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία, θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για δύο αποτελέσματα την τελευταία αγωνιστική. Στη Ligue 1 μπορεί να χαροπαλεύει, όμως η Ευρώπη την ενδιαφέρει άμεσα και την «φτιάχνει», αφού δεν βγάνει κάθε χρόνο εκτός συνόρων. Γι’ αυτό και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο σήμερα. Κλασική ιταλική ομάδα η Φιορεντίνα, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές και στην τελική χρειάζεται έναν μόνο βαθμό για να σφραγίσει την πρωτιά. Οι Ιταλοί πάντα παίζουν όσο χρειάζεται, άσε που ο Μοντέλα έχει και την καβάντζα της τελευταίας αγωνιστικής, όταν θα υποδεχτεί τους Λευκορώσους. Ακόμα και το 3.20+ του άσου σκέφτηκα, αλλά είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα βεληνεκούς Γκινγκάμπ να κάνει το 3/3 εντός έδρας σε ευρωπαϊκό όμιλο, γι’ αυτό και κατέληξα στο Χ (3.20+).
Κατέθεσα τις απόψεις μου για όλα τα ματς και «μαύρισα» τις επιλογές που κρατάω. Ολες ρισκαδόρικες, όλες καλοπληρωμένες όμως. Εσείς κρατήστε ό,τι σας αρέσει. Καλή τύχη…
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.

Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα