Θρύλε, ελθέτω η… Βασιλεία σου!

Gazzetta team
Θρύλε, ελθέτω η… Βασιλεία σου!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις των Γεράσιμου Μανωλίδη και Θανάση Κυλώνη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Γεράσιμος Μανωλίδης: Θρύλε, ελθέτω η… Βασιλεία σου!
Στις σημερινές επιλογές… mainstream καταστάσεις που να αξίζουν δε βλέπω. Παρότι η Μάλμε δεν δείχνει ικανή να πάρει άλλους βαθμούς πέρα από εκείνους τους τρεις κόντρα στον Ολυμπιακό, το βάρος που έχει η Γιουβέντους η οποία δεν έχει νίκη εδώ και δύο χρόνια κοντά μακριά από το γήπεδό της, μας προκαλεί μια αποστροφή στο να παίξουμε το 1.33.
Στο συγκεκριμένο όμιλο μου βγάζει εμπιστοσύνη ο Ολυμπιακός. Όχι φυσικά για να πάρει αποτέλεσμα στη Μαδρίτη. Δύσκολο όταν δεν έχεις παιχνίδι στα πόδια σου για σχεδόν 20 μέρες. Εμπιστοσύνη μου βγάζει στο ότι βρίσκει δίχτυα και η άμυνα της Ατλέτικο κάνει… νερά. Δεν έχει την περυσινή σταθερότητα και αξιοπιστία. Μια ματιά στις εντός έδρας επιδόσεις της στην Ισπανία απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες της Πριμέρα θα σας πείσει. Υπερβολικό το 2.00 για ένα γκολ στον Ολυμπιακό.
Ακόμα πιο υπερβολικό το 1.53 στο να σκοράρει η Βασιλεία ένα γκολ στη Ρεάλ. Μιλάμε για μια έδρα που έχουν.. προσκυνήσει η Τσέλσι και η Λίβερπουλ πρόσφατα. Κάποια… μαγικό έχουν βρει γενικώς οι πρωταθλητές (διότι αυτά δεν τυχαίνουν) και δεν έχουν χάνουν από τις μεγάλες ομάδες. Για την ακρίβεια δεν τρώνε ούτε γκολ.
Στήριγμα
ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΡΕΑΛ: Γκολ Βασιλεία (1.53)
Αξία
ΑΤΛΕΤΙΚΟ– ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκολ Ολυμπιακός (2.00)
Στον 1ο όμιλο, Ατλέτικο και Γιουβέντους είναι μεγάλα φαβορί αλλά πληρώνουν ελάχιστα. To over στη Μαδρίτη και το under στο Μάλμε είναι εναλλακτικές και πληρώνουν καλά (1.95 το over, 2.00+ το under). Η Ατλέτικο έχει βρει ρυθμό πλέον και θα πετύχει τον Ολυμπιακό σε αγωνιστική αδράνεια εδώ και 3 περίπου εβδομάδες, ενώ το ματς της Σουηδίας αναμένεται σαφώς πιο σφιχτό, όπως συνέβη και στα 3/4 μέχρι τώρα παιχνίδια και των δύο στον όμιλο. Η Μάλμε σκόραρε μόνο στο 2-0 επί του Ολυμπιακού, η Γιούβε ακόμα δεν σκόραρε εκτός έδρας, λογικά θα κάνει σεφτέ στη Σουηδία, δύσκολα όμως θα βάλει 3 γκολ.
Στον 2ο όμιλο, δεν αποκλείεται να έχουμε εκπλήξεις και στα δύο ζευγάρια. Στο Λουντογκόρετς-Λίβερπουλ θα πέσουν… κορμιά, αφού ο χαμένος μάλλον μένει εκτός Ευρώπης. Με βάση την κάκιστη φετινή εικόνα των «κόκκινων», όπου το κενό του Στάριτζ δείχνει αναντικατάστατο, αλλά και τα όσα είδαμε στην αναμέτρησή τους στο «Ανφιλντ», το σετ θα έπρεπε να είναι πολύ πιο μοιρασμένο. Το ίδιο ισχύει και για το ματς της Βασιλείας, αφού η Ρεάλ έχει εξασφαλισμένη κατά 99% την πρωτιά και λογικά ο Αντσελότι θα ξεκουράσει κόσμο ενόψει Μάλαγα. Σύμφωνοι, εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο να πας κόντρα στο… τρένο της φετινής Ρεάλ (14 σερί νίκες!), όμως όπως έγραψα και χθες για την Μπάγερν, όλα τα τρένα κάποτε σταματάνε. Η Βασιλεία δεν είναι αμελητέα ποσότητα και δεν βρίσκεται τυχαία στην 2η θέση του γκρουπ. Εχει πετύχει το 2/2 εντός έδρας με τέρματα 5-0, μέσα στο Νοέμβρη μετρά μόνο νίκες με συνολικό σκορ 13-0 και είναι «μπαρουτοκαπνισμένη» από τέτοια παιχνίδια, έχοντας κερδίσει κατά καιρούς αρκετούς «μεγάλους» της Ευρώπης στο γήπεδό της. Η Ρεάλ κέρδισε πολύ δύσκολα στη Σόφια την Λουντογκόρετς, προσωπικά δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν δεν κερδίσει στη Βασιλεία σήμερα και για να πω την αμαρτία μου σκέφτομαι να ρισκάρω είτε στο 5.00+ του Χ είτε στο 2.30+ του άσου με ασιατικό χάντικαπ +1, όπου παίρνω πίσω τα λεφτά μου σε νίκη της Ρεάλ με ένα γκολ διαφορά. Μόνο το… ψυχάκι τον Ρονάλντο φοβάμαι, που βλέπει τις τελευταίες μέρες τον Μέσι να κάνει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και σίγουρα θα «σκυλιάσει».
Αδιάφορος για μένα ο 3ος όμιλος. Αναξιόπιστη εντός έδρας η Ζενίτ, αλλά και η Μπενφίκα δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης φέτος, χαμηλό το 1.60 της Λεβερκούζεν απέναντι σε μια Μονακό που της ταιριάζει ο ρόλος του αουτσάιντερ. Ούτε στα γκολ προκύπτει ξεκάθαρη επιλογή.
Στον 4ο όμιλο, βλέπω δυο άσους που πληρώνουν καλά. Η Αντερλεχτ έχει δείξει σαφώς πιο αξιοπρεπή εικόνα μέχρι τώρα από την τραγική Γαλατά και με νίκη σφραγίζει την 3η θέση. Στο 2.20 ο άσος, πιθανό και το over (1.80), αφού οι άμυνες και των δύο μπάζουν, ειδικά αυτή των Τούρκων. Μ’ αρέσει και το 2.50 όπου ανέβηκε ο άσος της Αρσεναλ. Στην ήττα από τη Γιουνάιτεντ έπαιξε πολύ καλά μετά από καιρό και στάθηκε εξαιρετικά άτυχη, ενώ πετυχαίνει τη Ντόρτμουντ σχετικά χαλαρή, περασμένη και με σχεδόν εξασφαλισμένη την πρωτιά, αλλά και χωρίς τον MVP της Ρόις, μεταξύ άλλων βασικών. Οκ, απουσίες έχει και η Αρσεναλ, όμως και η Σίτι χθες σχεδόν μισή έπαιζε. Η κυριότερη διαφορά με το χθεσινό ζευγάρι του Μάντσεστερ, είναι ότι η ισοπαλία σήμερα μπορεί να χαρακτηριστεί και βολική, αφού θα σφραγίσει την πρόκριση της Αρσεναλ και την πρωτιά της Μπορούσια. Είμαι σίγουρος πάντως ότι οι Αγγλοι δεν θα παίξουν για το Χ μπροστά στο κοινό τους και σ’ αυτήν την απόδοση θα ρισκάρω στον άσο.
Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου, αλλά δεν πειράζει. Σε αποδόσεις από 2.00 και πάνω παίξτε μονά και δεν θα το μετανιώσετε, όσοι μπορείτε βάλτε και τα ασιατικά χάντικαπ στο παιχνίδι σας. Τα ξαναλέμε την Πέμπτη με Γιουρόπα, όπου υπάρχει πληθώρα επιλογών…

Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα