Με τρία διπλά

Gazzetta team
Με τρία διπλά

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Χρήστου Βαγενά από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Κακή μέρα η χθεσινή. Πέρασε μόνο το διπλό της Αρσεναλ, έτσι όπως πέρασε.Η Ατλέτικο Μαδρίτης, όχι μόνο… ντύθηκε Τσέλσι, αλλά παραλίγο να την ξεπεράσει. Με 0-0 ημίχρονο, φοβάσαι μήπως χάσεις το 2-3 γκολ, στο 1-0 και τελικά έρχεται 5-0!
Ούτε η Λεβερκούζεν μου έκανε το χατήρι, καθώς «κόλλησε» στο 2-0 από το 63’. Μακάρι να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο, να πούμε και λίγα πράγματα για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά δεν έχω. Πάμε αμέσως στις σημερινές προτάσεις.
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα μου αρέσουν πολλά σημεία και δυσκολεύτηκα ποια να πρωτοδιαλέξω, αλλά και πως να τα συνδυάσω. Το διπλό της Σεβίλλης είναι αρκετά πιθανό. Μέχρι στιγμής προσφέρεται μέχρι και το 1.70. Σε τέτοιες τιμές το δέχομαι οριακά. Αν πέσει και άλλο, θα το σκεφτώ. Οι Ισπανοί είναι αδιαμφισβήτητα πιο ποιοτική ομάδα και κάνουν καλή πορεία και στο πρωτάθλημα τους. Σε αντίθεση δηλαδή με την Σταντάρ, η οποία φέτος κάνει μία από τις χειρότερες σεζόν της.
Αρκετά πιθανό είναι και το διπλό της Ντιναμό Κιέβου στην Ααλμποργκ. Οι γηπεδούχοι φέτος δυσκολεύονται πολύ στη δημιουργία φάσεων, κάτι που φαίνεται και στο πρωτάθλημα. Η Ντιναμό βρίσκεται σε φουλ φόρμα. Στα τελευταία 13 παιχνίδια της, έχει 11 νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει το 3/3 και να «κλειδώσει» την πρόκριση. Στο ρόστερ της έχει αρκετούς παίκτες που σκοράρουν και στην καλή τους μέρα μπορούν να πάρουν μόνοι τους ένα ματς.
Η επόμενη επιλογή μου θα είναι και πάλι στο διπλό. Εστορίλ – Ντιναμό Μόσχας. Οι Πορτογάλοι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν ομάδα. Μόνο τον κάκιστο Παναθηναϊκό έχουν νικήσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ρώσοι είναι πιο ποιοτικοί, με περισσότερες λύσεις στην επίθεση, ενώ είναι και ξεκούραστοι, καθώς αυτό το διάστημα δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η νίκη των φιλοξενούμενων σε τιμές μεγαλύτερες του 2.00, είναι αποδεκτές.
Στο παιχνίδι μου είχα σκοπό να βάλω ακόμη δύο παιχνίδια. Τον άσο με dnb του ΠΑΟΚ κόντρα στη Φιορεντίνα και το over στο ματς της Αϊντχόφεν με τον Παναθηναϊκό. Τα άφησα έξω όμως, καθώς από τη στιγμή που βλέπω ότι τον τελευταίο καιρό δεν με… πάει, σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να μην εκβιάζω καταστάσεις.
Οι προτάσεις μου
Σταντάρ Λιέγης – Σεβίλλη: 2 (1.70)
Ααλμποργκ – Ντιναμό Κιέβου: 2 (1.83)
Eστορίλ – Ντιναμό Μόσχας: 2 (2.08)
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com.

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθεί για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα