Με επιπλέον κίνητρο

Με επιπλέον κίνητρο

Gazzetta team
Με επιπλέον κίνητρο

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Σταμάτη Δημάκη από το kingbet.net.
Τα υποτιμητικά σχόλια του προπονητή της Μάλμε για τον Ολυμπιακό εν όψει του σημερινού μεταξύ τους ματς, έχει δώσει στους «ερυθρόλευκους» επιπλέον κίνητρο.
Δεδομένη η επιθετική συμπεριφορά των Πειραιωτών, σήμερα έχουν έναν παραπάνω λόγο να μπουν από την αρχή επιθετικά και να θελήσουν να βάλουν τις βάσεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών από νωρίς. Με δεδομένο πως «βλέπω» διπλό, το διπλό στο ημίχρονο θα είναι η επιλογή μου.
Από το άλλο ματς του ομίλου, μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους, ο άσος στο ημίχρονο θα είναι στο παιχνίδι μου. Οι Ισπανοί μετά την ήττα στην πρεμιέρα είναι αυτοί που θέλουν το αποτέλεσμα ενώ δείχνουν σε ανοδική αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και μετά τη νίκη (4-0) επί της Σεβίλλης στο τελευταίο χρονικά ματς. Σε σύνολο τεσσάρων εντός έδρας αγώνων φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, οι γηπεδούχοι έχουν στο μεταξύ βρει δίχτυα σε όλα αυτά τα ματς στο πρώτο 45λεπτο και συνδύασαν τη νίκη τους από το πρώτο ημίχρονο.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.
Μονό
Μάλμε – Ολυμπιακός 2 ημ. (2,60)
Μονό
Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους 1 ημ. (2,90)
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθεί για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα