Καρανίκας, το next big thing του ΠΑΣ Γιάννινα! (vid)

Γιάννης Γεωργόπουλος
Καρανίκας, το next big thing του ΠΑΣ Γιάννινα! (vid)

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει το προφίλ του 24χρονου μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκου Καρανίκα που έλαμψε στο ματς της 3ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ατρόμητο.

Δηλώνει υποστηρικτής της Μπάγερν Μονάχου, λόγω της νοοτροπίας και του επαγγελματισμού που χαρακτηρίζει τους Βαυαρούς. Πρότυπο του είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ θα ήθελε να έχει για συμπαίκτη τον Ντάνι Άλβες.

Ο Νίκος Καρανίκας εξελίσσεται σε παίκτη κλειδί για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το μόνο βέβαιο είναι πως τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο, μπορεί Μαμπουλού και Κόντε να σέρβιραν και να σκόραραν, όμως και ο 24χρονος δεξιός μπακ πρόσθεσε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του, έχοντας συμμετοχή τόσο στο πρώτο γκολ με την κούρσα από τα δεξιά, όσο και στο τρίτο με την σέντρα στον Μαμπουλού.

Ο Καρανίκας, αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 ως back up του Στρούνα, αλλά κατάφερε με τις εμφανίσεις του να εκτοπίσει τον Σλοβένο διεθνή, καταγράφοντας 19 συμμετοχές. Οι Ηπειρώτες τον είχαν παρακολουθήσει σε έναν αγώνα της ΑΕΛ με την ΑΕΚ κι εκεί εντυπωσίασε με την παρουσία του αναγκάζοντας τους ανθρώπους του ΠΑΣ να κινηθούν αθόρυβα και να τον κάνουν δικό τους. Και μπορεί στο πρώτο άκουσμα το όνομα του να μην έκανε κλικ, αφού ερχόταν να αντικαταστήσει την σημαία του συλλόγου, Γιώργο Ντάσιο.

Ταχύς, με σωστές μεταβιβάσεις και σέντρες, καλύπτει με επιτυχία την δεξιά πτέρυγα έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Πετράκη.

Ο 24χρονος, μπορεί να αγωνιστεί τόσο από τα αριστερά, όσο και ως αμυντικός χαφ. Ήταν εκείνος, τον οποίο εκθείασε ο αρχηγός της Άλκμααρ, Ρον Φλάαρ μετά τα ματς με τον Άγιαξ στο πλαίσιο του Γ΄ Προκριματικού Γύρου του Europa League.

Ο Καρανίκας ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΛ μένοντας στην ομάδα του Κάμπου για μία πενταετία.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης διέγνωσε το ταλέντο και του εμπιστεύθηκε θέση στην πρώτη ομάδα σε ηλικία μόλις 15 ετών. Η μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το βήμα προς την σωστή κατεύθυνση προκειμένου να βάλει τις βάσεις για καριέρα στο εξωτερικό, κάτι που αποτελεί όνειρο.

Παναθηναϊκός και Τβέντε ασχολήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι με την περίπτωση του Καρανίκα, κάτι που φαντάζει απόλυτα λογικό βάσει της αγωνιστικής του εικόνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα