Επιθέσεις σε διαιτητές μπάσκετ

Επιθέσεις σε διαιτητές μπάσκετ

bet365

Ο παραλογισμός της χώρας μας χτύπησε ξανά. Αυτή τη φορά θύμα ήταν ο Ηλίας Κορομηλάς, ο οποίος δυστυχώς δεν ήταν ο πρώτος διαιτητής μπάσκετ που δέχεται επίθεση. Το gazzetta.gr θυμίζει ανάλογες περιπτώσεις...

Κατά καιρούς υπάρχουν πολλά περιστατικά τα οποία μας κάνουν να ντρεπόμαστε για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, όσον αφορά τον αθλητισμό. Πιο πρόσφατο η επίθεση που δέχτηκε ο διεθνής διαιτητής Ηλίας Κορομηλάς. Ο έμπειρος διαιτητής επέστρεψε σπίτι μετά την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ την οποία σφύριζε, αλλά τον περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Οι άγνωστοι χτύπησαν τον Ηλία Κορομηλά πριν ο ίδιος προλάβει να τραπεί σε φυγή γλιτώνοντας με ελαφρά τραύματα, ενώ παραμένουν αδιευκρίνιστοι οι λόγοι της άνανδρης αυτής επίθεσης. Δυστυχώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θρασύδειλοι δρουν...

Πριν από λίγο καιρό, περίπου έναν χρόνο, ο διαιτητής Χρήστος Παναγιώτου δέχτηκε στην Πάτρα μαφιόζικο χτύπημα στο αυτοκίνητο του. Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ, ομάδα ατόμων εντόπισε το σταθμευμένο όχημα, και ένας εξ αυτών έσπασε το παρμπρίζ με βαριοπούλα, ενώ ένας δεύτερος πέταξε μέσα βόμβα μολότοφ, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τυλιχτεί στις φλόγες!

Λίγους μήνες νωρίτερα, στις 13 Δεκεμβρίου του 2014, ήταν η... σειρά του αυτοκινήτου του Παναγιώτη Γερακίνη. Το όχημα του διαιτητή έγινε στόχος αγνώστων, οι οποίοι προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές και μάλιστα στο καπό έγραψαν τη λέξη «ΗΡΑ». Ο λόγος είναι πως το περιστατικό έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Αρκαδικό, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, πάντως, να το καταδικάζει.

Επόμενο θύμα ο Νίκος Ζαβλανός. Στι 15 Ιανουαρίου του 2014 άγνωστοι επιτέθηκαν στο μαγαζί που διατηρεί στην Κηφισιά ο πρώην διαιτητής κι έσπασαν τη τζαμαρία, ενώ έριξαν και μολότοφ! Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημιές.

Ακόμα ένα περιστατικό έλαβε χώρα στις 7 Φεβρουαρίου του 2013, όταν ο Τάσος Πηλοϊδης δέχτηκε επίθεση στο σπίτι του! Οι άγνωστοι προκάλεσαν σοβαρές ζημιές, ενώ φώναξαν πως... έφεραν την παραγγελία, πριν αρχίσουν να ρίχνουν πέτρες προς την πολυκατοικία του διαιτητή.

Και δυστυχώς η λίστα με τις επιθέσεις σε διαιτητές στο... πρόσφατο παρελθόν δεν τελειώνουν εδώ! Το 2011 άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο μαγαζί του Κώστα Ρήγα στον Άγιο Δημήτριο, με τη φωτιά -ευτυχώς- να μην παίρνει μεγάλες διαστάσεις, λόγω της έγκαιρης επέμβασης των κατοίκων της περιοχής!

Ας ελπίσουμε η παράνοια κάποια στιγμή να τελειώσει...

 

Τελευταία Νέα